Haziran sonu (2013) saroz da kampa gelecek arkadaşlar

daha evvelden burda kararlaştırıp bi cumartesi veya pazar hem turlarız hem tanışmış oluruz arkadaşlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende gelirim yazarım ama,1 aydan fazla var, 1 ayda ne olacağı belli olmaz :silent: (O zamana kadar bir Çanakkale gezisi yaparım)sağlıcakla kalın...

arkadaşlar gezi tarihi netleşti.bir aksilik olmaz ise (yağmur hastalık vs.)24 haziran pazartesi, sabahın alaca karanlığında tulumbake nick li hüseyin ağbey ve ben yola revan olacağız. gelmek isteyen arkadaşlarla o tarihe kadar tanışmak isteriz.

arkadaşlar hüseyin ağbinin işi çıktığından,bende izni almış olduğumdan bu hafta sonu tek başıma yola çıkıyorum

arkadaşlar hüseyin ağbinin işi çıktığından,bende izni almış olduğumdan bu hafta sonu tek başıma yola çıkıyorum

benim vardiyam haftaya gündüz cumartesi 16:00 da bitiyor pazartesi gecesine kadar boşum beklersen 29 unda yani cumartesi beraber çıkabiliriz bakarsın bizim ekipten de gelen olur

Motosikleti
SuZan
üstat motoru sattım 1-2 gune yenı motor alıcam kısmetse. duruma gore mesaj yazarım

hayırlı olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:49 ----------

çıkış tarihim 21 haziran cuma yı cumartesiye bağlayan gece

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar