Bunu konuda haklısın. iş yerimizde duş var. Ben zaten güvenlik görevlisiyim. Fabrika da çalışıyorum. Girişte kadın görmek isterdim ama hep erkek :mrgreen:
Onlarda ter kokusundan rahatsız olsunlar. Memnun olurlarsa sakatlık var demektir

, Hemen iş yerine git gel yapmam zaten, alışma sürem olur.
Elimde dağılacak bir bisiklet olmasın. Çokda para verip 2-3 ay sonra kenarada atmak istemiyorum. Orta halli ekonomil bir bisiklet işimi görecektir.
iş yerinde bir çocukta gördüm. Sele ön bir arkadan 2 yaylı, çok rahat 25 TL bisikleti alır almaz seleyi değiştiririm. tavsiye için teşekkür ederim.
---------- Post added at 15:56 ---------- Previous post was at 15:53 ----------
Dechatlon mağazasına ait Btwin markası. İki sene önce aldım gayet memnunum. İşe gidip gelmek için almıştım, yaz günleri baya sıcak geçtiğinden ekipman olarak bisikletçi şortu; şort'un iç kısmında popo ve kasıkları koruyacak katman var, bazı seleler sert olduğundan uzun süreli oturmada popo rahat eder , olmazsa olmaz kask (kaskın terden kokmasını istemiyorsan buff şart) , parmak uçları açık eldiven. Fakat emin ol iş yerine varınca baya bir terlemiş oluyorsun eğer iş yerinde duş alabiliyorsan ne ala ama alamıyorsan her gün sırt çantasında temiz havlu, yedek t-shirt, parfüm vs.. alman lazım. Diğer bir konuda iş yerinde ki diğer çalışanlar yada patron senden rahatsız olabilir. Benim başıma geldi. Patron beni bir gün odasına çağırdı parfüm kokusundan rahatsız olduğunu söyledi bende parfümü değiştirebileceğimi daha hafif birşey kullabileceğimi söyledim, o zaman ağzındaki baklayı çıkardı bazı bayan çalışanlar benim şortlu görüntümden rahatsız olmuşlar. İşin özü iş ortamı önemli kaldıramayan zihniyetsizler çıkabilir.
http://www.decathlon.com.tr/Rockrider-50-Erkek-Hobi-Dag-Bisikleti,PR-13607.html
Bunu konuda haklısın. iş yerimizde duş var. Ben zaten güvenlik görevlisiyim. Fabrika da çalışıyorum. Girişte kadın görmek isterdim ama hep erkek :mrgreen:
Onlarda ter kokusundan rahatsız olsunlar. Memnun olurlarsa sakatlık var demektir

, Hemen iş yerine git gel yapmam zaten, alışma sürem olur.
Elimde dağılacak bir bisiklet olmasın. Çokda para verip 2-3 ay sonra kenarada atmak istemiyorum. Orta halli ekonomil bir bisiklet işimi görecektir.
iş yerinde bir çocukta gördüm. Sele ön bir arkadan 2 yaylı, çok rahat 25 TL bisikleti alır almaz seleyi değiştiririm. tavsiye için teşekkür ederim.
Uzun yol yapacaksınız sakın ha çift amortisörlü dandik ve ağır bir bisiklet almayın.
Sizin boyunuz yanlış hatırlamıyorsam ortalamalardaydı size Kron tavsiye ederim. kron xc 250 tavsiye ederim ikinci el temiz birşey bulabilirsiniz nette...
Aksiyon en fazla haftasonları o da yerse en fazla 100 km olur. Oda zor ben kafadan 50 km yeterli diyeyim.
evet boyum 1.65 cm pigmelerden zıpırdak tolga :queen: amasitörler gücü emiyor dedi 1-2 arkadaş benim kafamada takıldı demek ki doğru
tavsiye için teşekkürler.