[Adana - MT]

İyi akşamlar arkadaşlar...:rendeer:
Başkanım hayırlı uğurlu olsun. Ağız tadıylan binin inşallah... :cat:
Bu arada Haluk LEVENT... :thumleft:

Merhaba arkadaşlar,
Yarın Malatya programım iptal, kısmetse bende toplantıya katılabileceğim.:flower:
Bu hafta tatlı kimden? En son kim ne aldı? Hadi söylesin bakayım:queen:

Gunaydin Arkadaslar,

Istanbul programi,yogun is temposu derken siteye ancak girebildim...

Baskanim oncelikle hayirli ugurlu olsun yeni arabaniz,kazasiz, belasiz ,keyifli surusler dilerim(nitekim manavgat festivali ile siftah yapacaksiniz sanirim:thumleft:)

Festival programi guzel gorunuyor gercekten,Haluk Levent de iyi bir tercih olmus...:thumleft::thumleft:::cheeeeer

Bunu bir tatli ile kutlariz artik...:bounce:

slm arkadaşlar bende mardin den,yeniyim saygılR :rendeer:

Merhaba sarı çizmeli Mehmet ağa (Mardin' li)arkadaşım.
Sana nasıl hitap etmemiz lazım,
Kimsin,
Kimlerdensin,
Neredesin,
Ne yaparsın,
Neye binersin.
Biraz daha açıklayıcı olsan tanışmakta kolay olacak.:cat:

Herkese günaydınlar arkadaşlar…

Bora başkanım, arabanız hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle binin inşallah…

Arkadaşlar, ispiyonlamak gibi olmasın diye isim vermeyecegim ama dün Bahadır kardeşimizi motosiklet üzerinde kafasında kask olmadan, gözünde güneş gözlügü, sağa sola doğru süzüle süzüle poz vere vere motosiklet sürerken yakaladım..
Buradan hepinize ispiyon ederim, saygılar :cherry::cherry:

Merhaba herkese...:rendeer:
Arkadaşlar Manavgat Programında "Pit Stop Girls","Samba","GoGo Dansçılar" gibi kelimeler geçiyor.
Nedir ne değildir? Tecrübeli olan arkadaşlardan bilgi veren olursa sevinirim.:queen:
Malum; İlk defa gideceğim...

Tünaydın millet :mrgreen:

Bu çarşmaba yine kalabalık olacağa benziyordu :cat: Datlı sırası kimdeydi acaba :silent: allah allah... sırada o kadar kişi vardı, bak hatırlayamadım :pale:

Arkadaşlar Manavgat Programında "Pit Stop Girls","Samba","GoGo Dansçılar" gibi kelimeler geçiyor.
Nedir ne değildir? Tecrübeli olan arkadaşlardan bilgi veren olursa sevinirim.:queen:

Murat hocam, bizde seni motosiklet festivaline geleceksin sanıyorduk ama, sen motor festivaline geliyormuşsun anlaşılan :queen:

Adana İl Temsilcisi
gökmen ve emreciğim çok teşekkürler.umarım istediğim süreç gerçekleşir de manavgat festivaline kendi aracımla gelebilirim.::biggrinn::pulp::
muratcığım merak etme sadece seyirlik.::piloot::

Bora başkanım, arabanız hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle binin inşallah…

Arkadaşlar, ispiyonlamak gibi olmasın diye isim vermeyecegim ama dün Bahadır kardeşimizi motosiklet üzerinde kafasında kask olmadan, gözünde güneş gözlügü, sağa sola doğru süzüle süzüle poz vere vere motosiklet sürerken yakaladım..
Buradan hepinize ispiyon ederim, saygılar :cherry::cherry:

Herkese günaydınlar arkadaşlar…
Kasksız bindiğim tek günde de yakalandım ya... daha ne diyim... şu yaz gününde kask, mont, eldiven, bot, termal içlik giyiyorum... bir gün giymeyince yakalanıyorum...
Bugün Gürsel arkadaşımız da beni yakaladı, ama tam takım kıyafetli olarak... Hep kötü örnekler sergileniyor...
Emre kardeşim, ben de bir gün seni yakalarım... Kasksız değil ama, yanında hatunlarla yakalarım, o zaman ispiyonun kralını yaparım haberin olsun... :queen::queen::queen::queen:

Hocam,
Geçen sene sahnede sallanan ve çalkalanan malzemelere konsantre olan bir çok katılımcı program sonrası yaklaşık bir saat daha kafa sallamaya devam ettiler.
Bende bulantı yapar diye bu etkinlikleri izlemiyorum. İlk deneyimin olacağı için tavsiye ediyorum.:wiinkk:

Adana İl Temsilcisi
teşekkürler bahadırcığım.
bahadır,emre bekar adam,hatunla yakalarsan birşey olmaz da ama sen nişanlısın.hepimiz kampta olduğunu ispatlamak için,NE ÇEKTİĞİ ni iyi biliriz.:queen:

Yorumlarınıza bayıldım. :cat:
Ancak konu motor olunca ben her zaman her türlü her daim hazır ve nazırım...
Hadi biran evvel gidip çadır kuralım... :queen:

Yorumlarınıza bayıldım. :cat:
Ancak konu motor olunca ben her zaman her türlü her daim hazır ve nazırım...
Hadi biran evvel gidip çadır kuralım... :queen:

günaydın hayırlı sabahlar.
muradım hayırdır.sınavlar bitti herhalde duramıyon artıkkorkarım herkesten önce gidip bayragı sen dikecen kampa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar