Tadı kaçtı.

Artık siyaset kabak tadı verdi, siyaset içeren yazılar gazetelere yazılabilir, Cumhurbaşkanına, Başbakana yazılır. Bizim sitemizle ne alakası var? Her siteye girişimde siyasi bir yazı, memleketi buradan idare edemezsiniz git bir partiye çık sokağa. Ben bu forma senin siyasetini okumak için girmedim. Adam profesör zannediyor kendini, biz 1979 yılında tüm Tekelde 52 gün çalışmadık çok büyük iş yaptığımızı zannettik. Neticesi sigara yokluğu oldu devlet Yugoslavya'da ve Bulgaristan'da fason sigara yaptırdı. Ve kazanan sigara trösleri oldu. Siyasal oyunlar manevralar sermayenin gücü olmadan olmaz. Varlıklı olmayan bir millitvekili var mı? Parasız siyaset olmaz. Siz birbirinizin kalbini kırın hakaret edin onlarda ayda 7000 lira alsın keyfine baksın. Onları adam ettik biz emekli maaşı ile sürünüyoruz. Lütfen bunu yayınlayın gençler okusun, belki biraz düşünürler.

Siyaset kabak tadı verdi diyorsun sen siyaset yapıyorsun. Gençler okuyor zaten. Fazlasıyla okuyorlar. Okuyup, düşünüp yanıt veriyorlar.. Orantısız zeka ortada.

Artık siyaset kabak tadı verdi, siyaset içeren yazılar gazetelere yazılabilir, Cumhurbaşkanına, Başbakana yazılır. Bizim sitemizle ne alakası var? Her siteye girişimde siyasi bir yazı, memleketi buradan idare edemezsiniz git bir partiye çık sokağa. Ben bu forma senin siyasetini okumak için girmedim. Adam profesör zannediyor kendini, biz 1979 yılında tüm Tekelde 52 gün çalışmadık çok büyük iş yaptığımızı zannettik. Neticesi sigara yokluğu oldu devlet Yugoslavya'da ve Bulgaristan'da fason sigara yaptırdı. Ve kazanan sigara trösleri oldu. Siyasal oyunlar manevralar sermayenin gücü olmadan olmaz. Varlıklı olmayan bir millitvekili var mı? Parasız siyaset olmaz. Siz birbirinizin kalbini kırın hakaret edin onlarda ayda 7000 lira alsın keyfine baksın. Onları adam ettik biz emekli maaşı ile sürünüyoruz. Lütfen bunu yayınlayın gençler okusun, belki biraz düşünürler.

Ahmet bey siyasi konuların konuşabilmesi için site yönetimi bir bölüm açtı. eğer siyaset görmek istemiyorsanız diğer bölümlere girin.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hocam bunca sene yasamissin ama hayattan hiç bir sey anlamamissin.
Sana motosikletinle mutlu ve huzurlu bir hayat dilerim.
Umarim çocuklarin senden daha duyarli birer vatan evladi olurlar.
Sana geçmis olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kesin akp lisindir :p hadi dökül çıkar ağzındaki baklayı :D

Siyaset kabak tadı verdi diyorsun sen siyaset yapıyorsun. Gençler okuyor zaten. Fazlasıyla okuyorlar. Okuyup, düşünüp yanıt veriyorlar.. Orantısız zeka ortada.

Seni terbiyeye davet ediyorum.

---------- Post added at 01:54 ---------- Previous post was at 01:51 ----------

Ben siyasetle uğraşırken sen dünyada yoktun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Seni terbiyeye davet ediyorum.

---------- Post added at 01:54 ---------- Previous post was at 01:51 ----------

Ben siyasetle uğraşırken sen dünyada yoktun.

Şaka anlayışın biraz değişik yaştan herhalde amca. Ben dünyada yokken insanlar sana başkalarının ne konuşacağına senin karar veremeyeceğini öğretmemiş sanırım. Ben sana hatırlatayım diyecem ama hani benden büyükmüşsün ya ukalalık gibi algılamayasın diye bir şey söylemiyim.

Millet vekili maaşı 15-16 bin TL civarında. Sizin yaşadığınız dönem Milattan Öncesine ait olsa gerek. Halen bu geçmiş ile yaşama, geçmişte yapılanlarla övünme, böbürlenme işlerini ne zaman bırakacak bizim insanımız anlamıyorum. TARİHTEEE BİZ ÇOOK FAKİRDİİİİK pEEEEEHHH şak şak şak... Bu mu yani ? Yazık... çok yazık.

Yazılanları okumamakta özgürsünüz, nasıl ki yazdığınıza cevap verebilme özgürlüğüne sahipsek!

Biktim artik hepinize dert anlataktan kil olmaktan ileri gidemezsiniz hmde ne kili ? Anladin sennn.

Zorla mı okutuyorlar ? Bakarsın başlığına siyasi içerikli ise okumazsın.
Görmüyor musun ? Ortalık yıkılıyor 20 gündür. Hiçbir şey olmamış gibi " cbf 500 mü ern 5 mi ? " başlıklarını mı okuyalım sadece ?
Biz bir topluluk isek siyaset de konuşuruz, ama adabı ile.

Sana motosikletinle mutlu ve huzurlu bir hayat dilerim.
Umarim çocuklarin senden daha duyarli birer vatan evladi olurlar.
Sana geçmis olsun.

senin hayattaki önceliğin memleketi kimin yöneteceği olabilir.
mutlululuğu orada arayabilirsin,
siyasileri şeytanlaştırıp tüm kötülüklerin ve mutsuzlukların kaynağı sayabilirsin
hatta birgün birileri çıkıp idareyi eline alırsa insanlığın kurtulacağını da zannedebilirsin.
hayatı bile ıskalasan şaşırmam.
ama herkesden böyle düşünmesini ve hissetmesini beklemen zalimlik olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:45 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=ufK43336vxo

Abi bi gerçek varki oda sitenin bu bölümünün siyasete açık olması yapcak bişey yok bir kısımla muhattab olmanada gerek yok
Bu arkadaşlar marjinal olmaya çalışan ,kendi kafalarındaki solcu hareketleri sitede de sonuna kadar savunan insanlar he de geç, çünkü
hepsi devletten daha bilgililer kültürlü ve çağdaş düşüncedeler boşver gitsin yada herneyse...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abi bi gerçek varki oda sitenin bu bölümünün siyasete açık olması yapcak bişey yok bir kısımla muhattab olmanada gerek yok
Bu arkadaşlar marjinal olmaya çalışan ,kendi kafalarındaki solcu hareketleri sitede de sonuna kadar savunan insanlar he de geç, çünkü
hepsi devletten daha bilgililer kültürlü ve çağdaş düşüncedeler boşver gitsin yada herneyse...

gödinin gıliyim diyen kadın, ağzında ampulle poz veren teyze, osurayım mı diyen polis.. arkadaş hani marjinal bizdik!?

Motosikleti
1050XT
Konu Garip Olmuş, cevaplarda Üzücü
Devlet Yönetimi, Siyaset, Dünya Görüşü, Barış, Savaş, Erdem, Onur dan bahseden arkadaşların "Muhtemelen Kendisinden Yaşca Büyük" Şahsa,

.......Sana geçmis olsun.

Sizin yaşadığınız dönem Milattan Öncesine ait olsa gerek

Siz yolunmaya alışmışsınız böyle devamda etmek istiyorsunuz anlaşılan...

benzerinden cevap verilmeside Ayrı bir İroni. Yazılan Başlıktan Ve Konudan Hoşnut değilseniz "sizin söylediğiniz gibi", cevap vermeyin. Yok cevap veriyorsanız onunda bu konuyu açmaya hakkı vardır.

gödinin gıliyim diyen kadın, ağzında ampulle poz veren teyze, osurayım mı diyen polis.. arkadaş hani marjinal bizdik!?

Böyle saçma sapan hareketlerde bulunan insanlar emin ol her parti ve grupta mevcut...Kusura bakma bunlara bağrıma basmam ve acımam bizdenmiş sizdenmiş demem acımam...
Hiçbir mitinge gitmedim ,...ümü yırtmadım ampul diye ,elimde parti bayrağı ile gezmedim ,elimde türk bayrağı ilede gezmedim nedenmi hain olduğum içinmi hayır farklı olmak içinmi hayır ...
Ama şu bastığımız topraklar ve vatanın bütünlüğü dünyadaki duruşumuz için elimden ne gelirse yaparım kesinlikle korkmam ve çekinmem bilen bilir....çok konuştum...

Ne demek siyaset kabak tadı verdi.Türkiye tarihinde ilk kez gençlik bu kadar doğru yolda özgürlüğünün ve haklarının peşinde.Bu resmi göremiyor musunuz?Siz kendi zamanınız ile karıştırmayın.Bu gençler sizin gibi ne olayları yanlış görüyor ne de kandırılıyorlar.Adamın aklını alırlar valla.Dünya bile ağzı açık izlerken sizin kabak çekirdeği çıtlamanız,uranyum madenini süpürge ile temizlek gibi birşey olsa gerek!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar