motor temiz duruyor ama 60bin km üzerinde olması biraz düşündürücü. Zamanında GS500'e komple motor yaptırmış biri olarak bunun çok da keyifli olmadığını söyleyebilirim
)
Yavaş Yavaş Adam oluyor. Aldığımda 45000 de idi (Tarihe Not Düşelim. Çünki Arızalı KM Göstergesini Tamir Ettim. Satacak Olursak "Le de get Düşürmüşsün Bunun KM" demesinler)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/980381_10151623050912439_1255671524_o.jpg
İlginç Araçlar kullandım. bendede Hep Oluyor Bu. "Ülen Nasıl geçersin beni" diyorum. Sonrasında on a kadar sayıyorum geçiyor.bende şimdi asya motorun 170 lik motoru var ve 170 krş. yakıyorum vede şu arabalar hatta otobüs ve kamyonlar bile vızzz diye geçiyooo acil bi taraflardan gs 500 bulmam lazım.alıncada özellikle şu otobüs şöförleriyle bir daha karşılaşmam lazım
sahibindeki yeni motoru gördünüzmü banada yakın 2-3 saatlik yol sizce nasıl bir motor.
dikdörtgen forumlu olanlar da orjinal 2004 öncesi dikdörtgen 2004 ler yuvarlak. bende bandit aynası da vardı satarken üstünde gitti gsnin. yuvarlağı bulman zor cidden
Orjinal aynalar mevcut.Banyo aynası gibi duruyor çıkarıp ybr 125 aynası taktım.Yatağın altındaki kolide kız gibi duruyorlar.
chopperrider kardeş tekrardan hayırlı olsun motorun ne diye gittin ne nasip oldu
o kadar yol gittin bi yorumlarını alalım.yolculuk nasıl gitti kaç km gittin kaç lt benzin yedin anlatda gs500 aşkımız az daha depreşsin :cat:
bu arada yeni ilana baktınızmı devir göstergesi çalışmıyor falan demiş biraz masrafı var herhalde