Mustafa abicim tekrar çok çok geçmiş olsun.
Burak Hocam, Mustafa abi Değirmendere'de bizi görmüş ama durmaya tenezzül etmemiş

Trafik ışıkları ve düğün konvoyu nedeniyle ancak Yeniköy yoncasında yakalayabildim Mustafa abiyi.
Sonra "Kobete" mi ne, o kafeye gittik. (Jandarma lojmanlarının karşısındaki.)
Biraz oturmuştuk ki Erdem abi ve Seyithan geldi. Şaşırdık. Biraz oturduk, Mustafa abi ayrıldı.
Daha sonra Erdem abinin bulduğu birkaç motosikletçi arkadaş ve bizim ekipten Kerem de geldi. Mert de gelecekmiş ama ben bekleyemedim.
Kardeşim motosikleti istediği için 20:50 gibi kafeden ayrıldım.
Ben toplamda 205 KM filan yaptım bugün sanırsam. Güzel geziydi ama küçük bir kaza gölge düşürdü gezimize.
Ayrıca kaza sonrası o arabadaki abiler olmasaydı motosikleti çıkaramayacaktık. Ben hala onu düşünüyorum.
Ayrıca bu cenabetlik muhabbeti de çok riskli yerlere gidiyor

Bizim grupta bir sıkıntı var ama grupla ilgili değil. Dışardaki elemanlar çekemiyor abi bizi. Millet "grup yaptığımızı

" görünce kıskanıyor, nazar değdiriyor sanırsam.
Ayrıca CBR 250'yi çok yüksek devirlerde kullanıyorsanız yağ eksiltiyor. (Sürekli 9.000 ve 10.000 devirde kullanmaktan bahsediyorum.)
Bu tür bir kullanıcıysanız yağı kontrol etmeden motosiklete binmeyin ve yağ bakımlarını 3.000 KM'ye düşürün bence. Tabi bu benim deneyimlerime göre yaptığım bir tavsiye.
Bir de şu kesin ki motosiklet yağ istiyorsa daha çok yakıt harcıyor.