Özlenen Beklenen Commuter Honda CB Trigger 150

..

Bizim Aptal Honda Türkiye bu cbfleri kaktıradursun....Hindistan Fabrikasında öyle güzel modeller üretiliyor ki..

şunu merak ediyorum...bizim bu Hintli tüketicilerden neyimiz eksik...

neden Çin veya Tayland fabrikasına mahkumuz...Brezilya ve Indıa fabrikalarında bize uygun harika modeller varken neden 2007 den beri bu uyduruk cbf ve yeni gelen hilkatı-ı garip cb 125 e layığız...

Honda adına yakışan (adı batsın) modelleri biz kriterleri yüksek tüketicisine sunmuyor...

aradığım commuterdeki tüm özellikler işte Hindistan Hondanın web sitesinde...

yemin ederim bana Hindistandan ithal ettirecekler bu makinayı kaç paraysa bayılmaya razıyım...çok bişey istemiyorum...

bir dijital ekran ve biraz güc...14 hp lik 150 lik bu makina duruşuyla yeter...çok bişey istiyora benziyormuyum sizce...

linkten Indıa Honda modellerini inceleyiniz...

http://www.honda2wheelersindia.com/cbtrigger/default.aspx

ENGINE & TRANSMISSION
Engine Type Air Cooled, 4 Stroke, SI Engine
Displacement (cc) 149.1
Net Power 10.3 kw (14 bhp)@8500 rpm
Torque 12.5 Nm @ 6500 rpm
Air Filter Viscous Air Filter
Carburetor / Fuel Injection Carb
Starting System Kick / Self
Transmission Constant Mesh, 5 Speed Gear
Gear Shift Pattern 1 Down- 4 Up

gözüm yükseklerde değil...kahrolası bir coğrafik detay yüzünden Asya yapılanmalarında ÇİN ve Tayland fabrikası çıkışlı ürünleri dayamalarıdır bahtsızlığımız..inanın sadece bu...Honda Türkiye varlığından utanıyorum senin...

bu şabanlara 2007 den 2011 e kadar bir devir saati takıverin diye yalvardık resmen...5 yıl sonra rica minnet Çindeki orjinalinden getirmeye başladılar...

Brezilya Hondanın ürettiği modeller ise resmen efsane...

http://www.honda.com.br/motos/Paginas/default.aspx

tek isteğim dijital ekran ve 150 cc de 15 hp...

çok çok iyi.. mükemmel olmuş.. hondayı tebrik ederiz.

depo far zincir muhafazasından tutun da aynalara kadar karizma.. bayıldım..

ama bizde yok.honda , gebermeyesice honda bize getirmiyor işte

F54

lastikler gene bildiğin duro:farao:
kırmızı sı çok yakışıklı ::eek:hmy::
aslında honda güzel motorlar yapar ama bize getirmez::pokey::

honda kötü değil honda tr lafımız :farao:
ah tr ahh bize yaptığın zülüm nedir böyle

ben bunun çok kavgasını verdim. almayın aldıkça daha kötüsünü getirirler dedim. nitekim öylede oldu. birazdan basar burayı honda fanatikleri.

ben bunun çok kavgasını verdim. almayın aldıkça daha kötüsünü getirirler dedim. nitekim öylede oldu. birazdan basar burayı honda fanatikleri.

aynen öle abi honda alınmasın bakın nası getiriyor yeni modelleri anladı tabi türkiyede keklicek adam çok her yıl artıyor fiyatı 5 yıl sonra 10bin tlye cbf alırsınız :thumleft: bu arada bu cb trigger tam bir naked güzel bir motor kawasakinin modellerine benziyor ön kafalık rks titanice arka kuyruk yandan tvs apacheye benziyor

Adam gibi düşük cc bir motora binemedim...TVS Apache modelinde titreşimi kesemediği için onuda alamıyorum...yoksa bir daha Hondanın kucağında oturmazdım...ybr desen bisikletten farkı yok..iki ucu .oklu değnek...

Cb125 Ace neyinize yetmiyor :) sahi sattilar mi ondan hic? On freni bile kampana olan motosikleti...

F54

Adam gibi düşük cc bir motora binemedim...TVS Apache modelinde titreşimi kesemediği için onuda alamıyorum...yoksa bir daha Hondanın kucağında oturmazdım...ybr desen bisikletten farkı yok..iki ucu .oklu değnek...

o oklar a gelirde tekerin kayar inşşşşşş:pl:
len ybr ye bok atmasan olmayacak:p
inş honda bunu getirmez de yağ yakan cbf leri kastırmaya devam eder:queen:

Bizdeki 150 cc motorların, daha arkada disk freni yok... :pl: lanet olsun bee

ben alırım isterse 6.5 7 bin tl olsun ama getirmiyor ki.
dayıyor cbf, dayıyor sundiro hondayı

Böyle diyip diyip yine gidip Honda alacaksınız :D
Adamların rakibi yok tabi getirmez YBR 4300TL Allah aşkına 1 kişi bana 4300TL o motorun neresine veriliyor açıklasın aynısı CBF içinde geçerli 5000tl :)
YBR CBF ömürlükmüş basit sistemler üzerine kurulmuş bu aletler ömürlük olmayıp ne olacaktı mondial drift 10 sene sonra gitmeyecek mi
yada motor düz yolda giderken 2 ye mi yarılacak ? :)
Bizde tuhaf bir algı sorunu var . Herkesin söylediği bir laf var yedek parça aksesuar kolay bulunuyor.
Evet yedek parça ve aksesuarı bol olduğundan dolayı artık aksesuar eksiltmeye başladılar çıplak motorlar satıyorlar.
Tam olarak emin değilim ama CBF nin sıfırında yan sehpa yok heralde . Bir motorda nasıl yan sehpa olmaz ya .
Büyük konuşmayayım bir gün başka bir motor alacağım zaman motorda yan sehpa olmadığını öğreneyım sessizce arkamı döner dışarı cıkarım hiç konuşmam .
Bir motosiklette nasıl devir saati olmaz ?
Bir motosiklette nasıl vites göstergesi olmaz ?
Bir motosiklette nasıl elektronik gösterge olmaz ? ( klasik ve köy işi motorları saymıyorum)
YILIMIZ 2013

Ama biz böyle bir toplumuz 2000 liralik aleti bize 5000 liraya satarlar bizde
http://www.honda.com.tr/asimo_genel_bakis.aspx
Bunu almış kadar sevinir hergün elimizde temizlik bezi arkasında dolanırız.

1 ürün almadan önce mutlaka youtube de araştırmış olanınız vardır .
Sony xperia s telefonum var adam inceleme videosunda telefona köpek gibi davranıyor ben masaya bırakırken bile dikkat ediyorum.
Geçenlerde yan çantalara bakıyordum. Adam fermuarı öyle bir açıyorki yırtılacak diye ben korktum :)
Neden çünkü biz onların aldığı fiyatların 2 katı 3 katı 4 katı veriyoruz.

Bir de şu laf var PARASININ HAKKINI VERİYOR . Bu söze çok gülüyor aynı zamanda çok sinirleniyorum.
Türkiye de ne aldınız da parasının hakkını verdi ? :D

Cb 300 nası güzel birşeymiş ya öyle bu Honda türkiye hem otomobil konusunda hem motosiklet konusunda aptal,cidden kafaları çalışmıyor yahu aç youtube'u gençler hangi arabaların videolarını koyuyor s2000 ve Hondanın eski efsane tek kapı süper arabaları,motor videoları çogunlukla kimin japon markaların.Alıcı yogunluguda o yönde bakıyosun sitelere spor araba yok,motosiklette de en pahalısı geliyor satış belli yok ya cidden salak bunlar.

Cb 300 nası güzel birşeymiş ya öyle bu Honda türkiye hem otomobil konusunda hem motosiklet konusunda aptal,cidden kafaları çalışmıyor yahu aç youtube'u gençler hangi arabaların videolarını koyuyor s2000 ve Hondanın eski efsane tek kapı süper arabaları,motor videoları çogunlukla kimin japon markaların.Alıcı yogunluguda o yönde bakıyosun sitelere spor araba yok,motosiklette de en pahalısı geliyor satış belli yok ya cidden salak bunlar.

Salak değiller tam tersi çok akıllılar . Sana en maliyetsiz motoru en yüksek fiyata satıyorlar bundan daha iyi birşey olabilir mi satıcı açısından ?
Her sene aynı boku satarak senin lüks beklememeni sağlıyorlar.
Hea çok mu beklenti var müşterilerden farının şeklini değiştirip yeni model diye satıyorlar :D

Kendimi tutamıyorum birde şunu söyleyeceğim.
Çinlieri beğenmiyorsunuz ya Çinliler Türk mallarına bayılıyormuş :D
Orda Türk marka olmayan motorlara yan gözle bakıyorlarmış :D
Biz Türk markasından başkasına binmeyiz diyorlarmış :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar