Buda benim Atım ::

Evet arkadaşlar dün akşam ilk motorum kırmızı apacheme kavuştum ama motorda bende babamda çok yorulduk.

babam 4 te motorun toplanmasına bakmaya gitti.bende dükkanı kapatıp arabayla gittim.2mizde motorda acemiyiz arkalı önlü gelecektik.neyse sanayiye gittim motora aşık oldum 2 tur falan attım sanayide eldivensiz elciklerde hafif titreşim hissettim.neyse yola çıktık babam ben sürerim dedi babam önden ben arkadan gidiyoruz.ana yola çıktık yağmur yağmaya başladı korktuğum başıma geldi.en tırstığım yağmurda tvsnin lastikleriyle gitmek ve motorun üzerinde babam var en kötüsüde acemi.artık kenarda durduk.babam arabaya bindi biraz bekledik yağmur duracağa benzemiyor tekrar bastık gittik.bu seferde ben öne geçtim dörtlüleri yaktım yavaş yavaş ilerliyoruz.aynalardan babama bakmaktan yolu takip edemedim ve saçma sapan bi yola çıktık.yağmur iyice şiddetlendi.ana yol köprüsünün altına girdik artık taksi durağı vardı.babama dedim gel bırakalım motoru ikimizde doğru düzgün bilmiyoruz kaza falan yapacaz dedim.yok dedi ama babamında güveni kalmadı artık kendine yolda iyice karıştı.neyse motorun başına ben geçtim babam önden ben arkadan gittik.lastikleri düşük hızda korkulacak gibi değilmiş.eldiveni taktığımda ne titreşim hissettim ne bişey.ilk motor tecrübemi aşırı yağmurlu havada ve çevre yolunda geçirdim güzel bi deneyim oldu.motoru garaja soktuğumda derinden bi ohh çektim.Motor cidden çok yakışıklı...

6514inciy8252487.jpg

2054inciz589826.jpg

Hocam nereden satın aldınız? Ve kaça aldınız? Hayırlı olsun güle güle binin

Hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız tvs candır sana tavsiye ıslak da o lastiklere sakın güvenme

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Değişik bir deneyim olmuş sizin için.:) Güle güle kullanın hayırlı olsun.

hayırlı olsun. güzel bir tercih. :)
motoru ankarada nereden aldnız?

Yesil apacheciler kizmasin ama bu yakiyor :)) hayirli olsun, gule gule kullan.

Hocam nereden satın aldınız? Ve kaça aldınız? Hayırlı olsun güle güle binin

Ankara ostime yeni bayisi açıldı tvs sayfasından görebilirsiniz.salı sipariş verdim 4.800 den perşembe akşam aldım motoru.ertesi gün fiyatlar 5.190 a yükseldi

hayırlı ugurlu olsun kardeş güle güle kullan kazasız belasız inşallah:rendeer:

hayırlı olsun güzel tercih. lastikleri değiştirmeni tavsiye ederim.

Teşekkürler Allah cümlemize kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

150cc lik bi motora göre gayet kaslı ve güzel

duruyor. Allah kaza bela vermesin güle güle kullanmanız

dileğiyle,hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar