Artık cezası var! Dikkat!

Bir bira bile içip 5-10 dk sonra direk muayeneye girerseniz muhtemelen ehliyeti kaptırırsınız.
Hatırladığım kadarıyla en son 4 saatlik bi zaman diliminde 3 bira içip çevirmeye girdim (son birayı içtikten 1,5 saat kadar sonra) 43 promil (0,43) çıkmıştı.
Son biranın üzerine de bir limonlu soda içmiştim

O oran sende öyle, bende farklı çıkar :)

Senin ağırlığın kadar benim fazla kilom vardır :)

içkinin damlasına da karşıyım içiyorsan direksiyona geçme derim FAKAAAAT sigaramıza neden iliştiler onu çözemedim :)

Alkolle araç sürene cezaya evet ama sigara içene bence gerek yok içen zati kendini cezalandırıyor içerek

Alkol tamam eyvallah :cat: hade sigarada bi yere kadar tamam :cat: bu cep telefonuyla konuşana yokmu bi yaptırım :silent: kanunu var ama uygulaması yok :pr: (en azından burada) direksiyonda ceple konuşanlar yüzünden günde en az 2-3 kaza atlatıyorum :pr::pr:
birindende ne duydum ne gördüm telefonla konuştu diye ceza olayı :sunny:

Alkol tamam eyvallah :cat: hade sigarada bi yere kadar tamam :cat: bu cep telefonuyla konuşana yokmu bi yaptırım :silent: kanunu var ama uygulaması yok :pr: (en azından burada) direksiyonda ceple konuşanlar yüzünden günde en az 2-3 kaza atlatıyorum :pr::pr:
birindende ne duydum ne gördüm telefonla konuştu diye ceza olayı :sunny:

Uygulanan bolgeler var.
2009 yilinda plakama yazilmis ,adresime gelmisti :)
Ama Genelde yil sonuna dogru kota doldurmak amacli yazilan bir ceza seklidir kendisi, canim ülkemde :)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
ne yani çene açılır kaskı ile yandan cıgarasını tüttüre tüttüre giden kuryenin nesli ne olacak?

itiraf ediyorum geçen ömrümde bir kez denedim içilmiyor yahu çok yavaş gitmek lazım :queen:

Motorsiklet üzerinde sıgara içmenin cezası kaç lira haberde yazmamış bilen varsa yazsa iyi olur. Motorda sigara kıvılcımı göze gelmesin diye kapalı gözlük almıştım .neyse olan oldu uyacağız artık .

2 Bira içip çıkarsanız ucundan kurtarırsınız kısacası :cherry:

2 bira içip çıkmadan önce hacet giderinde garanti olsun :D ayrıca benim bu promil işine aklım ermio MALBORO LM sigaraları gibi çoğu sigara alkolle yıkanıp kurutuluyomuş sigara içen kişidede alkol buluyolar gözümle şahit oldum arkadaşımla akşama kadar beraberdik sigaradan başka bir şey içmedi alkol kontrolunda 0.5 promil alkol çıktı
yani ben derimki en iyisi içmemek

daha 1 buçuk saatn önce fabrikadan çıktım eve geliyordum öndeki arabadaki sığır camından sigarasını attı resmen kıvılcımların içinden geçtim. böyle saçma salak birşey olabilir mi? gece gece nasıl durdurabilirim bomboş yolda? hadi bi şekilde durdurdum yakaladım diyelim öldürene kadar da dövdüm diyelim? yorulmama deyecek mi? lastik fabrikasında çalışıyorum zaten wc ye gitmeye halim kalmıyor mesai sonunda.

Gel gelelim alkol içmek kişinin hür iradesinde ama alkolü içipte trafikte benim canımı tehlikeye atmaya gelince! orada duracaksınız arkadaş. 1993 yılında alkollü gençlerin ters şeritten üzerimize gelerek kafa kafaya çarpışmamız sonucunda babamın kafa kemiği kırıldı annemin yüzünde hala dikiş izleri var,o gün yaşadığım tramvayı hala atlatabilmiş değilim bu nedenle içip araç kullanana hiç tavizim yok, yağlı urganı boynuna geçirseler sigara yakar izlerim lakin sigaramı bir motorcunun üzerine atmam.

arkadaşlar devir hafızın devri.
ağzınızın kokması bile yeter artar ceza yemeniz için. promiline uydurup basıyorlar cezayı. sen yırtın dur vallaha kokladım yok bi yudum aldım yeminle yarım bardak içtim vs vs vs. kaçarınız yok.

uleyn bu herif kesin alkolik filan diye geçirmeyin aklınızdan bana kalsa da sürücünün nefesinin kokması yeterli. alkollü sürücülerin insanların başına ne işler açtıklarını biliyoruz.

benim taktığım sigara içme yasağı ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar