Kawasaki Kawasaki ER5 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Boyadır arkadaşlar benimkini de aldığımda boyanmıştı keçeyle 2 gün uğraştım boyayı çıkarmaya o kadar güzel bir rengi var ki neden boyatmış arkadaş anlamadım. Benim sinyallerde beyaz kapaklı güzel oluyor.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
beyler şu ilan hakkında ne düşünüyorsunuz. Sonuçta Er-5'i ben tanımıyorum neresi orjinal neresi değil tam bilemem. Mesela bunun sinyal camları şeffaf olarak değiştirilmiş güzel de olmuş gerçi :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-sahibinden-er-5-127997784/detay

Uzak dur.. :)
Toplama o motor...
Far dahi orjinal değil.. Eksozu hiç saymıyorum....
Antalyadan bakma bence...
81 vilayetten neden antalya yahu... :p
Sözümü dinle.. :)

Uzak dur.. :)
Toplama o motor...
Far dahi orjinal değil.. Eksozu hiç saymıyorum....
Antalyadan bakma bence...
81 vilayetten neden antalya yahu... :p
Sözümü dinle.. :)

??? Yapma ya ciddi mi diyosun ?
farın nesi orjinal değil ?nerden anladın ? başka neresi hoşuna gitmedi? acil bilgi veriver Alp. Yarın sabah Antalya'ya uçuyorum artık bu ya da başka bi tane alıp gelicem kafaya koydum.
Neden Antalya dersen ? Şimdi motor almaya diyarbakıra gidilir mi ? gidilmez :) gitmişken haftasonunu bağlayıp bir tatil yapalım :)
İzmir'de bulsam oraya gelecektim ama ordaki motor satıldı.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
??? Yapma ya ciddi mi diyosun ?
farın nesi orjinal değil ?nerden anladın ? başka neresi hoşuna gitmedi? acil bilgi veriver Alp. Yarın sabah Antalya'ya uçuyorum artık bu ya da başka bi tane alıp gelicem kafaya koydum.
Neden Antalya dersen ? Şimdi motor almaya diyarbakıra gidilir mi ? gidilmez :) gitmişken haftasonunu bağlayıp bir tatil yapalım :)
İzmir'de bulsam oraya gelecektim ama ordaki motor satıldı.
far tası gözüme ilk çarpanlardan...
Nedense tutmadı.. :)
Km sinin 18 bin olması çok inandırıcı değil...
Antalya sıcak memleket...
Motor haliyle çok yorulur....
E bu kadar sıcak memleketin insanları kanları kaynadıkları için ,
Genelde gençler tutuyor oralarda....
Makineler limitleri çok kez görmüş oluyorlar...
İstisnalar hariç tabiiki...
Ama genelde toplama motorların , hele ki er5 lerin alayı antalya muratpaşada... :cat:

gene git gör makineyi...
Bir tur at...
Bulabilirsen ustaya falan göster...
Bakarsın ben yanılmışımdır...
Fotograflardan fal bakmak bizimkisi...

Yanlış görüyor olabilirim ama bana far orijinal gibi geldi yanılıyor da olabilirim. Sinyaller değişmiş oda iyi olmuş zaten orijinaller sarı camlı ve büyük iyi durmuyor. Âmâ hala anlamadığım şu egzozu neden boyarlar orijinali gayet güzel.

chopperrider gitmişken bide alanyaya uğra istersen belli mi olur belki fikrin değişir.hiç olmadı bizim yerimize gezmiş motora da bakmış olursun :)

benimde kawasaki er 5 var satmayı düşünüyorum ilgilenen olursa motorum cdden tanıdıga dosta gidecek motordur 2005 model 117775680 ilan no budur. 05362015052 benim telim ulaşabilirsiniz arkadaşlar bakımları gkn motor tarafından yapılmakta

oooo hayırlı olsun 4. gs 500 ün :) kazasız belasız bin inş. sezon sonu ben senden alırım 3000 tl yee :queen:

Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun insallah., sezon sonu satarim ama 3000 çok zarar edersin 2500 ver yeter :))

Forum üyelerine fiyatta kolaylık sağlanır

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-eli-ayagi-duzgun-127688164/detay/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar