[Sakarya - MT]

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Servisle işim olmaz zaten. Adamlar normalin iki katı parça ve işçilik ücreti alıyo. Ben Yıldırım Motor'dan memnunum..

Kullanıcı hatası tabi ::144:: o motor sevmediği yollara sokulur mu.. Her tarafından ses geliyo artık ::ranntign

Sokulmaz. Bunu dingil sahibi öğrenememiş arkadaş, Sankim altında dandirik çin malı motor var. Çin malının girdiği yere japon girebilir mi hiç, akıl var. Mantık var. :mrgreen:

cihan o sıkıntılar için servise gitmene gerek yok gel ben hepsini yaparım para falan da istemem kışı bekleme yani yazın keyfini çıkar:mrgreen:

Bırak len, bi tane vida artırcaksın sonra bu manyak intihar edecek. Bi şey oldu diye :queen:

1010162_10151662620359674_189322539_n.jpg

Ani bir karar değişikliği ile bugün satışı almış bulunuyorum .

Yedek parça dedinizde ben bugün BMW nin sinyal camlarını araştırdım netten sadece cam yok.Touratech te 4 tanesi 143,80 Tl.cik.Uh dedim:pr:
Sonra forumları biraz karıştırınca iş değişti.Bildiğiniz mobylette sinyalleriyle bire bir aynısıymış.Gittim aldım tanesi 3 Tl.Oh be dedim.Sonrada dedimki BMW amma ..ikiyo milleti.Bi taraftanda güldüm.BMW parçası mobylette kadar düşdü ya.İtibar yerlerde tabii.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------

Hayırlı olsun Murat

Motosikleti
Utku, yakışır kardeşim. Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah. Oğluma kanka geldi.. (Hakikaten çok benziyolar ya la :mrgreen:)

Ani bir karar değişikliği ile bugün satışı almış bulunuyorum .

Hayırlı olsun utku, Allah Kaza Bela vermesin. Dikkatli sür.

Yedek parça dedinizde ben bugün BMW nin sinyal camlarını araştırdım netten sadece cam yok.Touratech te 4 tanesi 143,80 Tl.cik.Uh dedim:pr:

Salim Abi orjinal almak zorunda değilsin zaten, sakın gaza gelipte öyle bir hata yapma, Parça ne olursa olsun git ucuzunu al. :cat:

Hadi bakalım utku çalışmadığın bir akşam görelim motorunu.

Makinen çok güzel güle güle kullan kardeşim. Âmâ sakın gaza gelme cbr 250 ye benzemez :)

Arkadaşlar selamlar aranızda ''Yıldırım Motor'' a yakın olan varmı acaba?
Ve Yıldırım Motor'u nasıl bilirsiniz? (Özel mesajlada cevaplayabilirsiniz)

Motosikleti
Arkadaşlar selamlar aranızda ''Yıldırım Motor'' a yakın olan varmı acaba?
Ve Yıldırım Motor'u nasıl bilirsiniz? (Özel mesajlada cevaplayabilirsiniz)

Valla Pamukovada olan var mıdır bilmiyorum. Ama Yıldırım Motor iyidir. Ben bütün alış veriş, yedek parça ve servis işlerimi ona yaptırıyorum, çok da memnunum. Hayırdır?

Servis ve yedek parça işini düzgün yapan hakkını veren sayılı motosiklet bayinden biri ben çok alış veriş yapmadım ama dükkanlarını gördüm kendiler ide iyi insanlara benziyorlar. Özelden yazmaya gerek yok kötü olsalar kötü deriz bur dan zaten :).

Motosikleti
Ben de Yıldırım motora giderim sanırım yarın. hem lastiklerimi taktırayım hem amortisördeki sıkıntıya baktırayım..

Cevaplar için teşekkür ederim,
@cihan54 hocam bu ilanı düşünüyorum fakat fiyattada anlaşamadık. :)
http://www.sahibinden.com/127974271
Açıkcası istanbul içinde 6tane 600F baktım fakat istenilen fiyata oranla sunulan motorların hiçbiri bana uymadı.
Resimlerde hepsi süperdi.Sahibi motorunu mükemmel sanıyordu.Bir tanesinin kafademiri bile yamuk çıktı.(sahibi sayemizde öğrendi :cherry: )
Böyle olunca il dışına çıkmakta çekiniyorum.İşten izin almakta cabası.
Benim için bakabilirsen bu motora çok memnun olurum anladığın kadarınıda canlı görüp anlatsan kafidir

Motosikleti
Tamam yarın hava yağışlı olmazsa gidicem zaten oraya. gitmişken bakarım. Gidemezsem sen de şansına küsersin ben de ::sm_smile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar