Herşey bir Yamaha Nouvo ile başladı :)

Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi herşey bir yamaha nouvo ile başladı :) Kısa hikayeme geçmeden önce kendimi tanıtayım. Adım Burak. 21 yaşındayım. Marmara üniversitesi pazarlama bölümü öğrencisiyim. Bu büyük aileye katılmış olmaktan gurur duyuyorum :)

Hikayemize gelecek olursak; çok sevdiğîm bir arkadaşımın aldığı nouvo ile birkaç gün gezdik(ben hep artçı konumundaydım :) ) birgün evimize dönecekken arkadaşımın dönmek istememesi benimde ısrar etmem üzerine bana "kanka sen al motoru git" demesi sonucunda motor sevdam başlamış oldu :)

thb

Bir arkadaşım da çok benzer bir sevda hikayesi anlatmıştı. Nouvo'nun 2013 modelleri de pek bi havalıymış.

Teşekkürler. O zaman nouvo için " içindeki motor sevgisini dışarı çıkartan bir motosiklet" diyebiliriz. :)

Hoşgeldiniz. Benimde kullandığım ilk motor Yamaha Nouvo dur. Şuan 10. motoruma biniyorum :)

Umarım sen de istediğin motora kavuşursun.

Sağlıcakla.

Hoşgeldiniz. Benimde kullandığım ilk motor Yamaha Nouvo dur. Şuan 10. motoruma biniyorum :)

Umarım sen de istediğin motora kavuşursun.

Sağlıcakla.

Hoşbuldum :) şuanda kymco like 125 peşindeyim umarım kavuşurum. :) İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar