13 Temmuz çıkışlı Ankara-Çanakkale-İzmir-Ankara

güzel gezi olacağa benziyor..Hayırlı yolculuklar şimdiden

bende bu ay sonu ankaraya geliyorum motorla :) inşallah

erhan ve cihan izmire gelirseniz sizleri yanımızda görmek bizi çok mutlu edecektir. özelden numaraarımızı paylaşalım

erhan ve cihan izmire gelirseniz sizleri yanımızda görmek bizi çok mutlu edecektir. özelden numaraarımızı paylaşalım

üstad ben her halükarda izmire gelicem...motorlu ya da motorsuz...yılda 4-5 sefer geliyorum zaten...benim ailenin bi çoğu orda...görüşürsek iyi olur tabi...yolluyorum özelden numaramı

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner

Ben bayramda yapacağım turda izmirden geçicem. Görüşürüz hayırlısıyla yahu, oralara kadar geldi de uğramadı dedirtmem :mrgreen:

Erhan bakma sen buna. Fazerda ayakları yere değmiyo bile. :p 150 xtreme max'ı kullanmayı öğreniyo daha :mrgreen:

Benim altımda fazer olsa, sen nasıl motor kullanılır öğrenirsin. Hatta utancından başka memlekete göç edersin. :mrgreen:
Marifet asfaltta gitmekte değil.

Motosikleti
VFR1200X
Ben geçen yaz motorla önce çanakkaleye gittim geldim daha sonra birde şenerle beraber gemlik-akçay-bozcaada yaptık ve hep çadırda kaldık o geziyi çok özlüyorum :)
Bozcaadaya geçerken feribot ücreti geliboluya göre biraz tuzluydu ama karşıya geçmeye değer. Bilet alırken sorarlarsa motor kaçlık diye 250cc dersin anlamayan bir adamdır muhtemelen :mrgreen: Karşıda zaten sanıyorum bir tane çadır kampı var. Çadır kiralayabilirsin yada bungalovlar var. Ama yanında çadırın olursa iyi olur çünkü oralarda boş yer bulamazsın. Bizim bebelerden birini daha kandır beraber gidin derim ben :cat:

İzmir İl Temsilcisi
paylaşımları beklıyoruz fotoları eksik etmeyin :) Bende yazın sonuna dogru izmir ankara sinop samsun yapmayı planlıyorum hayırlısı.

Bu arada öglen sıcagına dikkat edin izmir öyle sıcakki bu aralar saat 11-4 arası aslvalt yumuşuyor ve lastikler virajlarda yolu tutmuyor.. kazasız belasız..

Ben geçen yaz motorla önce çanakkaleye gittim geldim daha sonra birde şenerle beraber gemlik-akçay-bozcaada yaptık ve hep çadırda kaldık o geziyi çok özlüyorum :)
Bozcaadaya geçerken feribot ücreti geliboluya göre biraz tuzluydu ama karşıya geçmeye değer. Bilet alırken sorarlarsa motor kaçlık diye 250cc dersin anlamayan bir adamdır muhtemelen :mrgreen: Karşıda zaten sanıyorum bir tane çadır kampı var. Çadır kiralayabilirsin yada bungalovlar var. Ama yanında çadırın olursa iyi olur çünkü oralarda boş yer bulamazsın. Bizim bebelerden birini daha kandır beraber gidin derim ben :cat:

hakkaten bak unutmuştum sizin gittiğinizi..bi detaylı görüşelim mevzuyu...çadırı yanımda yük etmek istemiyorum açıkçası...gerçi akşam saatlerinde orda olacam yer konusu sıkıntı olabilir ama pansiyon vs olacağını düşünüyorum...

valla birilerini kandırmaya çalışıyom ama ramazan dolayısıyla pek gönüllü yok...gelmek isteyen olsa bile tarihler uyacak m o var..

ramazan dolayısıyla mekanlar sakin olur diye düünüyorum..gitmeden rezervasyon yapıcam zaten..

evet beyler yok mu gelen

hepimizi+sikerler.JPG

evet beyler yok mu artıran, güzergah üzerinde katılmak eşlik etmek isteyen...

12 temmuz cuma öğleden sonra saat 16:00 gibi çıkmayı planlıyorum...

yarın akşam 17:00 sularında Ankara-Sakarya arası teker döner....hafta boyunca güzergah üzerinde takılmak isteyen olursa başım üzerine

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
yarın akşam 17:00 sularında Ankara-Sakarya arası teker döner....hafta boyunca güzergah üzerinde takılmak isteyen olursa başım üzerine

Ankara-Sakarya :mrgreen: Erhanımın ilk durağı Sakarya. Onu misafir edip cumartesi sabahı yoluna göndericem hayırlısıyla ::sm_smile işin güzel yanı da, iki kırmızı Fazer ABS yanyana boy gösterecek inşallah ::sm_smile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar