[Adana - MT]

Merhaba arkadaşlar,
Mardin, Batman bölgeden selamlar

---------- Post added at 09:57 ---------- Previous post was at 09:55 ----------

Haluk hocam selamlar,
Kısmetse manavgatta görüşürüz

aliykimselam yusuf abi aman dikkatlı ol
arkadaslar ve abilerim euro yükseliyor sizce neler olacak.
benzin ne olacak

Merhaba arkadaşlar,
D.Bakır' dan selamlar,

Muzaffer,
Yağmur diyor ama burada tık damla yok.

Akşam sizlere keyifli sohbetler

selamlarrrrrrrr... akşam toplantıda görüşmek üzere arkadaşlar... bu hafta tatlı yok sanırım... alışmıştık halbuki... :cherry:

valla çok sevindim. ben gelemiyorum iyi oldu sizin geldiğiniz. manavgatta görüşmek üzere gelmeden ararım seni bora abi. herkese çok selamlar

iyi günler arkadaşlar... Acil yardımınıza ihtiyacım var...
Babalar günü için hediye konusunda yardımlarınızı talep ediyorum. Maddi olarak değil, seçenek olarak...
Nasıl bir şey almalı, ne alınırsa hoş olur... Maliyet konusunda çok da uçmayalım lütfen, durum ortada... :wiinkk:

selam arkadaslar
manavgata kim hangi gün gidiyor sormamdaki gaye ben çarsamba sahilden gidiyorum bu yüzden sordum
sahil 485 konya 571 km google map manavgat yazarsam bu km veriyor dogrumu bilen varmı

selam arkadaslar
manavgata kim hangi gün gidiyor sormamdaki gaye ben çarsamba sahilden gidiyorum bu yüzden sordum
sahil 485 konya 571 km google map manavgat yazarsam bu km veriyor dogrumu bilen varmı:bounce:

fuatcım kesin degil ama %90 ihtimalle çarşamba sabahı ben,gökmen.bora.gürsel şimdilik bildigim bu kesin degil.:bounce::bounce:

selam arkadaslar
sahil 485 konya 571 km google map manavgat yazarsam bu km veriyor dogrumu bilen varmı

Fuat,
Bu ay benim iş biraz yoğun. Şayet işlerimi erken yoluna koyabilirsem 27' si Perşembe sabahı, yok işlerim sarkarsa 28 Cuma sabahı çıkacağım.
Motorum sürata uygun olmadığı için sahilden gideceğim.
Mesafe olarak Konya üzeri daha uzun, ama performanslı bir motorla gideceksen daha kısa sürede gidebilirsin.
Ancak Konya düzlüğünde rüzgara yakalanırsan sıkıntı:pr:

selam arkadaslar

Selamlar,

km. bilgileri yaklaşık olarak doğru,
Navigasyon, Ereğli, Karaman üzerinden 530 km. , Anamur üzerinden ise 460 km. olarak gösteriyor.

Ben, Cuma sabah 05:00 gibi çıkıyorum.

28 Cuma sabahı çıkacağım.

:thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar