aranızda akşam kullanan yokmu motoru ?
arkadaşlar aranızda elcik koruma taktıran varmı ben aldım fakat elciği tutan parçası gidona küçük gelio nası hallederim gidonun demiri büyük gelio ayrıca sizler motoru aldığınızda satıcılar size kitapçığını verdimi
buraya foto nasıl ekleniyor yardımcı olabilirseniz fotograf ve video koyabilirim.
merhaba
buraya fotoğraf yükleyebilmek için
1) imageshack sitesine üye olacaksın
2) bu siteye fotoğrafı yükleyeceksin
3) yüklemiş olduğun fotoğrafın bilgilerine tıklayarak oradan full size kısmından fotoğrafın link bilgilerini kopyalayarak buradaki mesaj kısmına yapıştırıyorsun ve mesajı cevaplaya tıklıyorsun
hepsi bu kadar
video için de zannedersem buna benzer bir yol izlenir youtube de
fotoğraflarınızı ve videolarınızı sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Ön dişliden tam emin degilim ama sanırım 13 arka dişli ise 38 diş
Ön lastik 80yada90x100x21
Arka lastik 110x100x18
markasından tam emin değilim ama bilinmedik bir marka diye hatırlıyorum
ben lastiklerden memnunum şahsen tek sorun fren meselesi ama oda markayla felan çözülmez 500 liralık kross lastiğide olsa fren olayını çözemezsin. Virajlarda sm kadar yatırıyorumdur yinede salmıyor kendini. Motor 3000 km ye yaklaştı bi 500 km felan rahat götürür beni arka lastik %50 oranında aşınmıştır. Ön lastik zaten çok aşınma problemi çekmiyor.
arkadaşlar geçenlerde motorumu servisten aldım...
radyatör antifriz sızdırıyodu ve değişti.. (garanti kapsamında)
egsoz perçinlerinden atmıştı oda değişti yenisiyle...(garanti kapsamında)
antifrizde allaha şükür bir sıkıntım yok ..
fakat yeni egsoz da perçinlerinden atmaya başladı...anlayamadım... sanırım epey adi bir tasarım....
bu modelin egsozunda iş yok... yeni bir egsoz alayım diyorum sağlam... apropoviç ler biraz pahalı gibi ama olursa oda olur... ne önerirsiniz... nerden alabilirim...nasıldır kaç paradır...
yada rx 250 ye hangi egsozlar uyar...?
Percim dediğin zımbırtı alüminyumdan yapılma içi boş bir pipet, titreşim çok + kullanılan percim ince olunca kesiyor sanırım sizinkilerde benim motorum 3000km ye yaklaştı daha biri bile atması sanırım o percimlerin diyecegim o ki motorcularda pek bulunmaz ama kücük sanayi tarzı yerlerde daha etli percimler attırın sorun düzelicektir.