fransa da hız cezaları için tıklayabilirsiniz
en altta "sanctions et reglementations" kısmına tıklarsanız görebilirsin 1 ocak 2013 itibariyle geçerli cezaları.
en güzeli katlanır plaka alacaksın kurtulacaksın.tek çözümü bu 110 km sınırda 112 yle radara girdim ceza yazdılar şimdi ben ne yapayım adamı zorla suça teşvik ediyorlar.
Evet doğru ayrıca araba 5 kişilikse 6. kişi araca binemez. Anında ceza
110km/h neyin hız sınırı?
100+(%10) sınırda ben tabi araba ile takılmıştım radara
Beyler çok konuştum bugün bana da ceza geldi
7 Nisan'da Kocaeli-Ankara yolculuğu yapmıştım. Otoban'dan çıktıktan sonraki 79. KM'de 132 Km/S hız ile radara girmişim. 343 TL
Bugün tebliğ edildi. 257,5 TL ödedim.
Ben de plaka için yenilikçi çözümler düşünüyorum
Bu arada beyler benim cezalarda ceza puanı yok. İyi demi?Bir yerden avunalım bari
![]()
Katlanabilir plakalık siparisi vermis bulunmaktayım.Bir çeviriyorsun arka süspansiyonları görüyor plaka180 derece açısı var ve bir daha durmam.Cezalara az diyenler ya polis yada adayı hiçbiri değil ise ya ceza yememiş yada oksijensiz kalmışlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------
3 Kere nasıl oldu ya ? 343 lira az mı kardeşm
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------
100 150 hp olsa altımda durmazdım))) zaten o ona haber verene kadar ben geçerdim.Yol 3km düz ya vallahi billahi olmaz bu kadar
Bas bayağı oluyor. Hız yapıyoruz yiyoruz işte nasıl oluyorumu var?
. Hee ama ben öyle kaçmam kesinlikle. Girmişsem radara paşa paşa durur cezamı yerim.
http://s21.postimg.org/v9wb27q07/IMAG1215.jpg
allah sabr versin soner kardeşim. 3x343 valla az para değilBas bayağı oluyor. Hız yapıyoruz yiyoruz işte nasıl oluyorumu var?
. Hee ama ben öyle kaçmam kesinlikle. Girmişsem radara paşa paşa durur cezamı yerim.
http://s21.postimg.org/v9wb27q07/IMAG1215.jpg
allah sabr versin soner kardeşim. 3x343 valla az para değil
dün bana dur cekti plaka cıkarmamıştım durmadım tapa gaz devam ettim.
bana bu kadar ceza gelecek ben söker kırarım plakayı =)
http://www.dailymotion.com/video/xkr8r8_motosiklet-plaka-katlama-aparati_auto#.Ubc3y_lBIyg
türkiyede bunu satan var mı :S
azmini tebrik ediyorum sayende IMF'ye olan borcumuz bitti![]()
Sağol Ali'cim. Gülü seven dikenine katlanır diyoruz
. Ben kaçma taraftarı değilim
.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------
ahahah.
Beyler çok konuştum bugün bana da ceza geldi
7 Nisan'da Kocaeli-Ankara yolculuğu yapmıştım. Otoban'dan çıktıktan sonraki 79. KM'de 132 Km/S hız ile radara girmişim. 343 TL
Bugün tebliğ edildi. 257,5 TL ödedim.
Ben de plaka için yenilikçi çözümler düşünüyorum
Bu arada beyler benim cezalarda ceza puanı yok. İyi demi?Bir yerden avunalım bari
![]()
normal araba için dediğin doğrudur fakat benim takıldığım araba citroen berlingo ruhsatta kamyonet sınıfına girdikleri için aynı muameleyi görüyorz bizim için son sınır 110 yanılma payı ile...Çift yönlü yollarda otomobil max hız sınırı 90km/h +%10 ile 99km/h
bölünmüş yolda ise otomobil max hız sınırı 110km/h +%10 ile 121km/h
eğer bölünmüş yol değilse aslında hız sınırının 2 değil 13km üstünde geçmişsiniz,
eğer bölünmüş yol ise 112km/h ile ceza yazılamaz.
cc yi işin içine sokarsak kamyonların en önde gitmesi gerekirŞehirlerarası bölünmüş yolda 1200 cc otomobilin hız sınırı 110 km, 1200 cc motosikletin hız sınırı 90 km.
Bu işte bir yanlışlık var gibi.
Polisimiz radar pususu atmayı seviyor, yapacak bir şey yok.
Amaçları sürücülerin yavaş gitmesini sağlamak değil; para cezası uygulamak.
.