Asla Açıklanamayan Tercüme Edilemeyen Özlü Sözlerimiz

'' Söz bilirsen söyle; dinleyip ibret alsınlar, Söz bilmezsen sükut eyle; seni adam sansınlar...''
'' Aptallarla tartışma; zira diğerleri aranızdaki farkı anlamayabilir...''

Sizlerin; bu laflara da bir şeyler bulup, saçma sapan cevaplar yazacağınıza eminim...Zaten aklı başında insanlar olsanız, bana adam gibi cevaplar yazardınız...Sizleri; bir gün adam olursunuz ümidiyle kendi halinize bırakıyorum...
Umarım bu yazdıklarımı anlayacak kadar kapasiteniz vardır...Saygılarımla...

Motorum 2001 model olup 2009 trafige cikiSlidir,birak yagmuru uzerine gunes dahi deymemistir.kapali garajda 800 kilo pamugun icinde muhafaza ediyorum. Suan 6.000 km de,keyfe keder şaseye kaynak attirdim,depoya macun ve boya attirdim,vites geçişleri daha guzel olsun diye pilakaligi söküp sattim ayrica virajda daha dengeli olsun diye ön fari söküp yerine 60 tl ye aldigim cakma acerbis far taktim.gereksiz agirlik yapmasin diye akuyu hurdaciya sattim, zaten 150 kilo motor? Tak 2 ye az itele şak diye çalişiyor.(marş motorunu da soktum)

Kisacasi motorum EMSALiZ dir! Arsa yat kat sahin doganla takas olmaz!sadece nakit! Pazarlik teklif dahi etmeyiniz kalbinizi kirarim! 5.000 lira olur mu demeyin gidin 5 bin liralik motorlara bakin!
Not:boya takintisi olan aramasin.

'' Söz bilirsen söyle; dinleyip ibret alsınlar, Söz bilmezsen sükut eyle; seni adam sansınlar...''
'' Aptallarla tartışma; zira diğerleri aranızdaki farkı anlamayabilir...''

Sizlerin; bu laflara da bir şeyler bulup, saçma sapan cevaplar yazacağınıza eminim...Zaten aklı başında insanlar olsanız, bana adam gibi cevaplar yazardınız...Sizleri; bir gün adam olursunuz ümidiyle kendi halinize bırakıyorum...
Umarım bu yazdıklarımı anlayacak kadar kapasiteniz vardır...Saygılarımla...

taygırMc kardeş milli görüşcü :p saçmalamak onun asli görevi...:queen:

ulen hep politikadan mı fırça yiyecez, bi de böylesi olsun :)
niye öyle sert yaptın sabih hocam, takılıyoruz işte

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
yav seninki de soru mu şimdik?
adı üstünde işte belirtisiz isim tamlaması, belirtilmemiş ek alıp almayacağı.

kontörü bittiğinden yazamıyormuş, metenin selamları var bu aydınlatıcı bilgiler için
322201.jpg

doğrusu paMpa değil, paNpa olacaktı.
popüler kültür ürünü ıvır zıvırlarımıza sayip çıkalım lütven.

İlanı verdim ama " satılırsa ekime , satılmazsa kasıma kadar dursun bu ilan" manasıda çıkarmı acebe.

Bencede Türkçe mi ze sağhip çıkalım .

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
141532.jpg

not: kitap to kill a mockingbird

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar