Asla Açıklanamayan Tercüme Edilemeyen Özlü Sözlerimiz

Keyfe Keder...:p

Abicim bu nasıl bir kelamdır...sahibinden com da yıllardır görürüm...ne demek olur...bunu mesela İngilizceye nasıl çevirirsin..nasıl izah edersin...

TDK diyor ki

keyfekeder
sıfat (keyfe'keder) Arapça keyfe + keder
sıfat Pek üzerinde durulmayan, önem verilmeyen:cherry:

e ilanlarda bu anlam yok...:p

aslında bu durum keyfime oldukça keder veriyor ama ötüm yemediğinden yada çulsuzluğumdan yapamadım,yaptıramadım ,yapmak ,kurtulmak zorundayım..v.b demek bence...:queen:

TDK'ya nasıl guvenelim?Çapulcunun anlamını bile değiştirdiler eylemciler bu kelimeyi kullanırsa yakında buda değişir
Ayrıca;
Sahibinden sitesinde hiç kaza yapıp parça değiştiren,boya yaptıran yok.Motorlar keyfe keder boyanıyor :)

Yat artık :cat: beynin sulanmaya başlıyor :p nerden aklına gelir böyle şeyler la :cherry:

bende şöyle sorayım sen yıllardır sahibinden.com keyfe keder yazan neyi arıyorsun abi ?:queen:

Sahibinden.com arama satırına aşağıdakileri yazdım, ilan açıklamalarına dahil et seçeneğini işaretledim:

Full+full = 116.429 ilan

muayyer = 915 ilan

keyfe keder = 519 ilan

hastasına = 2027 ilan çıktı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:54 ----------

abi bide şu var : "keyfe kAder" = 3 ilan (Bunlar olayı farklı boyuta taşıyanlar, aradan sivrilenler oluyorlar)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
muhakkak bir tamlamanın yuvarlanmış halidir
hani amerikalılar ingilizce konuşurken yuvarlıyor ya,
hani ayu kelimesini az yuvarlak okusan mete oluyor, onu biraz büzsen köfte çıkıyor ortaya; onun gibi işte...

Keyfe keder , İşime gelirse , ister satarım , istersen anında çamura yatarım masanasında kullanılıyor olabilir.

Bende özellikle bir cümleye hastayımdır. Sahibinden com gibi tüm ülkenin görebileceği bir siteye ilan verilirken " bilen bilir" diye bir cümle neden kullanılır ? bilen bilirmişmiş.. O zaman bilmeyende bilmez. Bu motorla kara hız rekoru kırılmadıysa veya guinnes rekorlar kitabına girecek bir eylem yapılmadıysa , tüm alıcılar bu motoru bilmek zorundamıdır ?

Hadi bir saplantımı daha yazayım. eleman çıfıt çarşısına çevrilmiş , custom çalışma yapıldığı iddasıyla jinlun türevi bir motor satıyor mesela, Harleyle takas olurmuş. Düşünebiliyormusunuz harley sahibi işi gücü yok , verecek harleyini alacak bunu. Hastayımdır böyle ilan verenlere.

www.keyfekeder.com alan adı keyfe keder satılıktır ücret olaraka 1000 american doları düşünülmektedir.
ilanen keyfe keder duyrulur

iddaa ediyorum (iş bankası reklamı gibi oldu)
bundan temizi yok
türkiyede tek
daha çok var geçen bir ilana denk geldim
dijital göstergesine yıkarken su kaçmış bozulmuş
hayfan oğlu hayfan :) tazzikli suyu verirsen bozulur tabi :) orda yazamadım aklıma geldi şimdi :)
bende konu açmıştım motor yıkarken fotolar çekmelerde neymiş
yıka az öteye çek orda foto çek motorun her yerini köpüklemiş vermiş tazziği sonra göstergem bozuldu :)

Türk Dil Kurumu'na göre keyfekeder birleşik yazılır ve önemsiz, üzerinde durulması gerekmeyen şey, anlamına gelir, lakin kelimenin genel kullanımı; canın nasıl istiyorsa, gönlünce... gibi bir manaya tekabül etmektedir. Yani sizin bakış açınıza göre, algılamanıza göre; problem olarak görürseniz problem olur, problem olarak görmezseniz problem olmaz, anlamlarını ifade eder...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar