Anladigim kadariyla genel sorun gostergeler. Benimkilerde kafasina gore calisiyo. Yarin servise goturcem, garantiden degistircekler.
Garanti yenisiyle değiştirecek mi sordunmu peki servise ?_?
Anladigim kadariyla genel sorun gostergeler. Benimkilerde kafasina gore calisiyo. Yarin servise goturcem, garantiden degistircekler.
Şikayetler saymakla bitmez aklı olan bulaşmasın kanuniye 1 milyar 2 milyar fazla olsun honda olsun yamaha olsun. Tipine aldanmasın kimse ben bu motorsikletin kullanıcısı olarak söylüyorum bunları almayın kardeşim almayınnnnnnnnnnnnnnn okadarr...
Evet gostergeyi degistircekler, servis bugun yaziyi yazdi genel merkeze pazartesi veya sali gunu servise ulasirmis gosterge.Garanti yenisiyle değiştirecek mi sordunmu peki servise ?_?
Evet gostergeyi degistircekler, servis bugun yaziyi yazdi genel merkeze pazartesi veya sali gunu servise ulasirmis gosterge.
peki servis göstergeyi kontrol ettimi eskisinide geri fabrikayamı gönderdiler ?
Servis gostergeyi kontrol etti evet. Henuz eski gostergeyi sökmedi yenisi gelince değiştirip eskisini merkeze gönderecek. Zaten bozuk olduguna tam emin olmadan yaziyi yazmadi servis çünkü eskisini gonderdiginde eger saglam çıkarsa servise fatura ediyorlarmis.
Şikayetler saymakla bitmez aklı olan bulaşmasın kanuniye 1 milyar 2 milyar fazla olsun honda olsun yamaha olsun. Tipine aldanmasın kimse ben bu motorsikletin kullanıcısı olarak söylüyorum bunları almayın kardeşim almayınnnnnnnnnnnnnnn okadarr...
Bazı yorumları okuyunca,kullanıcı arkadaşların memnuniyetsizliklerini görünce üzüldüm doğrusu. Keşke beklentilerinizi karşılayabilse...
Birde şahsi düşüncem eğer 2.elde ybr,cbf,tvs apache gibi motosikletlerin kredi kartına taksitle satışı yaygınlaşırsa birçok kullanıcı tercihini bu yönde kullanacaktır.
Gerçekten ben zamanında böyle satış yapan yer çok aramıştım ama bulamamıştım.
Kredi çekmekte bir seçenek ama kredi kartına peşin fiyatına 12 taksite kadar bölüyor firmalar.
Keşke ybr,cbf,tvs apache gibi motosikletlerin güvenilir bayiilerde bu şekilde satışı artsa.. O zaman akla kara belli olur.
Kaliteli çinliller piyasada tutunur. Drift,salcano wolf gibi..
Diğerleri yok olur gider..
Benim üzüldüğüm insanların umutla aldıgı,keyif amaçlı iki tekerin sıkıntıya dönüşmesi...
İnsallah diğer kullanıcılar sıkıntı yaşamazlar... Bu motoru kullanmadım,bilmiyorum ama genel intiba Kanuni motosikletin beklentileri bu modellerle tam sağlayamadığı.
Umarım diğer kullanıcı arkadaşlar sıkıntısız,sorunsuz onbinler yaparlar...
Kanuni kendisi motordan anlamadığı için hem kendi kuyusunu kazıyor, hem de müşterilerini kazıklamış oluyor. Adamlarda Bora vardı, Puma vardı, tanıtamadıklarından kimseye satamadılar. Zamanında ben bile o kadar araştırma yapmama rağmen, Zealsun marka ilk motorumu balancer var diye aldığımda aynı mağazadaki Bora'nın yüzüne bile bakmamıştım. Hatta içimden Kanuni olduğu için kesin zangır zangır titrer bu demiştim. YBR motorlu olduğunu bilseydim onu alırdım. Kanuni bu bilgileri bayilerine bile vermediğinden satan da malını tanıtamıyor. Lütfedip buraları da okumadıklarından müşteri beklentilerinin de farkında değiller. Şimdi de Leopar var ama biz buradan söylememize rağmen kimse almak istemiyor. Ben kaç zamandır çeşitli başlıklarda Lifan Emisol (EM150L aslında) modeli güzel diyorum, bir kişi almıyor. İnsanlar tavsiye istiyorlar ama tavsiye edileni de almıyorlar.
Biraz kafamızın dikine gitmeyi mi seviyoruz yoksa görüntüye mi kanıyoruz anlamadım.
bora dediğin motosikleti 2 yıl kullandım ingilterede ybr custom olarak satıldıgını ben söyledim bu forumda araştırarak dünyadan haberleri yoktu kimsenin
onun kadar saglam motosikleti yoktur daha da getircegini sanmıyorum..
getirdiği motosikletleri görüyoruz işte. daha 100 km de sorun cıkartıyorlar başlıyor dökülmeye.
benim anlatmak istediğim şey şu. sorun illaki olacak kul yapısı
saglam yap güzel yap parcası ucuz olsun
bora da göstergeye 180 lira vermek istemedim gittim kendim yaptım oldu da yani.
sonra baktım araştırdım motor aksamı haricindeki parcaları cok pahalı. başka da motosikletten uyduramıyorsun çinliler gibi değil
arka stop lambasının camı 150 lira. ön camurlugu 125 lira dediler
ben dedim bunu satayım bi yatırsak yere bir daha toplayamayız sattım 2550 liraya. bilen adamdı ybr oldugunu pazarlık bile etmedi aldı gitti
neyse ki şimdi şu var, honda yamaha tvs ye bakın
125 150 cc sınıfında 1-2 bilemediniz 3 motosikleti var
kanuniye mondiale asya motora bakın?
100 150 cc arasında 30 40 model var
hepsi için de aynı şeyi söyleyebilirim, bir iki tane modeli ayır gerisi beş para etmez gözümde
3200 lira az para değil. düzgün bir ybr ikinci el alınabilir. yada biraz daha para koyularak 3.5 -3.750 lira arasında saglam tvs alınabilir.
bu arada alan adamla karşılaştık aldıgına pişman olmuş. satıcam diyordu.
kanunini yine benim gözümde s.ctı sıvadı
seko kardeşim benim sattıgım adam pişman olmadı ben sattım nisanda 3 bin km yapmış, yagın değiştirdim bi gram eksiltmiyor hem saglam hemde konforlu diyorTamamen katılıyorum. 30 tane uyduruk modelin olacağına hem 5 - 6 tane sorunsuz motorun olsun hem de çeşit az olduğundan servislerin daha kaliteli hizmet versin. Bu aralar Bora'ya bakıyorum ilanlarda. İkinci el almaya değer mi sence ? 2300'e falan var. Dün bir tane geçti önümde, saat gibi çalışıyor motoru... Senin sattığın neden pişman olmuş ?