[Kocaeli - MT]

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yarın bende Gölcük sanayiyi bi kolaçan edeyim.. Belki bi iz buluruz...

Bnde Gölcük Sanayii ye gireyim yarın , bulursam direk çökerim , temiz ağzını burnunu kırıp haber eden ilk ben olurum inş ...

Sanayide, yolda, otoparkta, havada, karada.. her yerde olabilir o puşt..
Mert, kardeşim gel dava açalım. Bırak "itler" uğraşsın, it gibi uğraşacaklar..

mert çok geçmiş olsun...umarım motora binmeye devam edebilirsin.. şimdi ailenin hissettikleri seni kaybetme korkusunu anlayışla karşılayarak diretmemen lazım.. "hayır bineceğim" deme, "binmeyeceğim" de deme, sonra konuşalım bunları de bırak gitsin konu.. sonra herşey yoluna girecektir. Yapabileceğimiz birşey olursa söyle..

Gençler Çarşamba günü 19:30 toplaşıyoruz. geliyor musunuz?

e millet işten çıkıp geliyor herkes vardiyalı çalışmıyor o yüzden. biz yine 18:30 gibi buluşuruz

ulen çok hazır cvp oldun sen he. sticker lazım aga çarşamba günü senin içinde bi sakıncası yoksa getirebilirmisin

büyük geçmiş olsun, sadece plakayı bana bildirin öm ile ulaşın gerekirse telefonumuda öm ile atarım ben adresini ve telefonlarını iş yerini vs herseyini buluruz. sonra güzel bir konuşmayada gideriz gerekirse.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçende zello diye bi programda motorcuların haberlesmesini sağlayan bi sistemden bahseden konu vardı.

Konu silinmiş,o konuyu acan arkadasda ban yemiş.

Aslında bizde boyle bi programla acil durumlarda birbirimize haber veren bi sistem kurabiliriz.

Zelloyu bilmiyorum nasıl bir programdır ama whatsapp olabilir gibi geldi. Burak abi var mıdır böyle bir yazılım,program,bizde kursak böyle bir sistem..

eray ben senin dediğine katılmıyorum bence bulunca atadan kalma teknikler kullanalım

elimize geçirip o teknikleri zaten uygulayalım ama o "itler" de uğraşsın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------

Geçende zello diye bi programda motorcuların haberlesmesini sağlayan bi sistemden bahseden konu vardı.

Konu silinmiş,o konuyu acan arkadasda ban yemiş.

Aslında bizde boyle bi programla acil durumlarda birbirimize haber veren bi sistem kurabiliriz.

Zelloyu bilmiyorum nasıl bir programdır ama whatsapp olabilir gibi geldi. Burak abi var mıdır böyle bir yazılım,program,bizde kursak böyle bir sistem..
zello telsiz gibi bir programa ama pek işe yaramaz. play de var. ben beğenmedim, indirimiştim. batarya düşmanı ayrıca.

Mert geçmiş olsun kardeşim.Türkiyede motora binmek hendekle deve misali zor iş. Allah yardımcımız olsun.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
zello telsiz gibi bir programa ama pek işe yaramaz. play de var. ben beğenmedim, indirimiştim. batarya düşmanı ayrıca.

Ugur bende zello var ama cok karisik konusma cok kisa. Burak ayarlar biseler

Anladım teşekkür ederim. Zaten zello denen programı hiç kullanmadım. Forumda konusu açılınca öğrendim. Belki işe yarar birşeydir diye yazdım ismini :)

Ama yine de acil durumlar için bi formül üretsek hoş olur. Allah korusun binbir türlü hali var trafiğin...

burakdan ses yok
arkadaşlar yarınki toplantı saat 19:30 metin abinin orda erken gelen olursa 18:30da ben ve seyithan artçılarımızla orada olacağız. oradanda yuvacık barajının eşsiz manzarasında sohbete devam. en geç gelen çayları ısmarlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------

KİMSEDEN ses yok
arkadaşlar neredesiniz HEYYY

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:12 ----------

Burak yarın katılım olmassa tavır yapalım arkadaşlara(gelmeyen arkadaşlara)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar