[Adana - MT]

günaydın arkadaşlar.
hayırlı hafta sonları diliyorum.
sınava giren tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum. allah zihin açıklığı versin.

Günaydın dostlar,
Bekliyoruz okul kapısında,
Hadi hayırlısı bakalım.
Allah çocuklarımızın emeklerini boşa çıkarmasın.

Hayırlı sonuçlar İnşallah...:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------

günaydın dostlarım.
bugün SBS sınavına girecek yeğenlerime ben de başarılar dilerim.:rendeer:
bence de sağ duyu galip gelsin,ülkemiz için hayırlısı ne ise o olsun. :cat:
manavgat konusunda;bu işin içinde tezgah var gibi geliyor,ninjanın tezgahına gelmeyin.:p organize işler bunlar.:wiinkk:

Nasıl yani Organize mi olalım...? :queen::queen::queen:

:queen::queen:ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.NEREDE BU MİLLET YAHOOOOOOOOO.:queen::queen:

şükür sınavlar bitti.haydi adananın güzel motorcuları artık gezme zamanı yaz bitecek neredeye. :bounce::bounce:

Fatih abi herkes dişini bileğliyor Manavgat'a...:queen:
Hem madden hem manen... Haziran'da tüm hafta sonlarında sınav var nerdeyse...:cyclopsan

eski bir adana mt üyesi olarak herkese merhaba. manavgata kimler geliyor merak ediyorum. sizlerin yanında olmak istiyorum.

eski bir adana mt üyesi olarak herkese merhaba. manavgata kimler geliyor merak ediyorum. sizlerin yanında olmak istiyorum.

selam iyi geceler.eski bir üyeye yeni bir üye olarak ben cevap vereyim .hemen hemen adana mt,nin %75 i gidiyor.benim bildigim kadarıyla.bizim yanımızda olmak itiyorsan çarşamba toplantılarına niye gelmiyorsun? bekleriz.pardon sen antalyadamı yaşıyon önca dikkat etmemiştim kusura bakma.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:37 ----------

Fatih abi herkes dişini bileğliyor Manavgat'a...:queen:
Hem madden hem manen... Haziran'da tüm hafta sonlarında sınav var nerdeyse...:cyclopsan

desene temmuz agustosu bekliycez.canlarınız sagolsun koçlarım allah tekerimizi düz bastırsın.aminnnnn.

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.hepinize iyi bir hafta olsun.
bu hafta sonu da kızımın sınavı var.
vay halukcuğum ADANA'dan selam olsun.özledik seni.evet hemen hemen hepimiz geliyoruz.orada görüşmek üzere.:king:

Hayırlı haftalar Adana MT...:rendeer:
Başkanımın kızına ve diğer sınava girecek çocuklarımıza yeğenlerimize şimdiden başarılar.:cat:
Allah emeklerini boşa çıkartmasın.

Merhaba arkadaşlar,
Mardin, Batman bölgeden selamlar

---------- Post added at 09:57 ---------- Previous post was at 09:55 ----------

Haluk hocam selamlar,
Kısmetse manavgatta görüşürüz

olmamı.tüm dostlara selam olsun vede hayırlı sabahlar. kafanda bi fikirmi var muzaffer.:silent:

Hafta sonu yine sınav sıkıntısı olan arkadaşlar muhtemelen katılamayacaktır ama çarşamba toplantıda katılımcı sayısına göre bir yer seçilebilir :bounce:

Merhaba arkadaşlar,
Mardin, Batman bölgeden selamlar

---------- Post added at 09:57 ---------- Previous post was at 09:55 ----------

Haluk hocam selamlar,
Kısmetse manavgatta görüşürüz

aleykümselam, yusuf abi doğuda sağanık yağış gösteriyor aman dikkatli ol, sağ salim dön :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar