Motor Alacağım Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Cümleten Merhaba
Dün itibari ile a2 ehliyete kayıt oldum. Kısmetse temmuzun ortalarında ehliyetimi çıkarmayı planlıyorum.
18 yaşındayım yaklaşık 3 senedir motorlarla ilgileniyorum. Sürekli arkadaşlarımın motorlarını sürüyordum. B tipip ehliyeti almamada henüz 3 ay var fakat onun yerine a2 almak istedim. Biliyorsunuz araba biranda alınamıyor.
Şimdi ilk motorum olacağı için bütçem maximum 1.000 TL dir. Bunun üstüne çıkabileceğimi sanmıyorum. Zaten 810 TL sadece ehliyet masrafı tutuyor.
Antalyada yaşamaktayım. Buranın çevresine uygun, bütçeme uygun hangi motorları tavsiye edersiniz bu fiyatta bulabileceğim ?

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Acik konusmak gerekirse sadece kaskina 100 lira gidecek(ls2 ods seni cook kormicak yani ) 900 lira temiz bir motor satin alamazsin onu yaptirman gerekecek yaz tatilini mahvedersin. diger ekipmanlarida alman gerekiyor ki buyuk ihtimalle almicaksin. Yerinde olsam biraz daha para biriktirmeye calisirdim. Anlamadigim sey ehliyet nasil 810 lira tuttu

Acik konusmak gerekirse sadece kaskina 100 lira gidecek(ls2 ods seni cook kormicak yani ) 900 lira temiz bir motor satin alamazsin onu yaptirman gerekecek yaz tatilini mahvedersin. diger ekipmanlarida alman gerekiyor ki buyuk ihtimalle almicaksin. Yerinde olsam biraz daha para biriktirmeye calisirdim. Anlamadigim sey ehliyet nasil 810 lira tuttu

dün yazıldım kursa abartılımı sizce ?
450 kurs parası 100 TL biyere 210 TL emniyete 50 TLde sınav parası diye geçiyor. Birde bütçem maalesef yeterli değil gibi şuan için. Bilgisayar taksidide ödüyorum. Aylık 1000 TL gelirim var motorun yanında ls2 kask alacağım

12 Taksitle 100 lük cub al.Vergi yok,yakıt çok az yakıyor,kullanımı kolay,mondialin son çıkan cubları çok harika,sesi,görünümü,gidişi çok güzel,Hem taksitle alırsın hemde korumalar için baya bi bütçen olur.

12 Taksitle 100 lük cub al.Vergi yok,yakıt çok az yakıyor,kullanımı kolay,mondialin son çıkan cubları çok harika,sesi,görünümü,gidişi çok güzel,Hem taksitle alırsın hemde korumalar için baya bi bütçen olur.

hocam o motorların şekli hiç hoşuma gitmiyor. Scooter düşünüyorum. Mondial 150 RF gibi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ALPEREN MERHABA
100 LÜK CUB MOTOSİKLETİN TİPİNİ BEĞENMEDİĞİNİ SÖYLEMİŞSİN.
2004 TEN BERİ YAZ KIŞ MOTORUN TEPESİNDEYİM İRÇOK MOTOR DEĞİŞTİRDİM ŞU ANDA CROSA BİNİYORUM.
CUB MOTOSİKLETİM DE OLDU.SANA KISACA ŞUNU DİYEBİLİRİM.EN SAĞLAM MOTORLARDIR EN EKONOMİK MOTORLARDIR.BAŞLANGIÇ OLARAK
YARIM DEBRİYAJ OLDUĞUNDAN MOTOSİKLET KULLANMAYI ÇOK İYİ ÖĞRETİR AYRICA TİPİNİ BEĞENMİYORSAN
AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYABİLİRSİN .ALDIĞIN MOTORU BUNLARDAN BİRİNE ÇEVİREBİLİRSİN...

http://www.yenjoy.co.jp/cone/museum/index.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar