[Sakarya - MT]

tolga reis , scooter ' e gireceksen , satılık Yamaha Majesty 400 varmış doğan abinin arkadaşında. haberiniz ola.

CBR 250 topiğinde motor arayanlar var.Bi göz at istersen.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------

Tüm motorcu alemi müslümün mubarek KANDİL i kutlu olsun.

CİHAN ve ERSİN tabiki önceden haber veririm buraya gerekli bilgileri DESTEK VERDİĞİNİZ için teşekkür ederim.
bu arada Cihan senin fazer'e fena hastayım

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
CİHAN ve ERSİN tabiki önceden haber veririm buraya gerekli bilgileri DESTEK VERDİĞİNİZ için teşekkür ederim.

Maşallah :mrgreen: Allah sana daha iyilerini nasip etsin ::sm_smile

İftar olayını uygun bir mekan bulup fiyat anlaşması, tarih belirlenmesi, duyuru vs. işlerini hallederiz hayırlısıyla. Haftasonu olması daha iyi olur tabi :cat:

Ne demek dostum her zaman buradan haberi olmayıp ta gelecek çok insan olur onları cihan koordine eder. Geçen mangala belemeyen üzülen arkadaşlarda bu vesileyle sizle tanışmış olur.

organizatör Cihan efendi ve kocaeliden de bir arkadaş kafa kafa verip büyük bir organisazyon düzenlene bilir yada biz organize olup kocaelide ki arkadaşları ağırlarız, sonra onlara iadeyi ziyaret de yapılabilir...Zamanı gelince bunları organizatör arkadaşlar sakarya grubuna danışarak ayarlama yaparlar..

Ramazan 9 temmuzda, o zamana kadar ne mangallar yapılır belli değil. Bu haftasonu bursa yolcusu var mı ?

Hangi fatih gidecek, aynı düğüne mi gidiyoruz yoksa, bende düğüne gidiyorum. ? ? ?

Akşam gördüm çarkın yenibosna tarafında gezi protestosu yapanlar vardı. takıldım biraz belki bu akşamda motorla giderim.

Motosikleti
Yürüyün tellioğulları ::gazla:::mrgreen:

Tolga'ya diyorduk muhabbeti sulandırıyor diye, Cihan sen daha beter çıktın. Ciddi bir şey sorduk :)

Hava güneşli olursa ben gelirim.(Motorlarla gidilecekse tabi)

Forumdan arkadaşlarım evleniyor. Erkek evinden kız evine motorlarla gidilecek, kortejde olacak.
Sabah saat 08 : 00 gibi yola çıkmayı düşünüyorum. Erkek evinden 12:30 çıkılacak. Düğün 15:30 da başlıyor.
En geç 17:00 da adaya dönüş olur. Gelmek istersen mesaj at SSalim abicim buluşup birlikte gidelim.

Yürüyün tellioğulları ::gazla:::mrgreen:

Rahat Dur Tosun Paşa :queen: Adam ciddi soru sordu. Cevap versene :bounce:

Motosikleti
Tolga'ya diyorduk muhabbeti sulandırıyor diye, Cihan sen daha beter çıktın. Ciddi bir şey sorduk :)

Şu an bir durum yok, kimseden ses çıkmıyo talep gelmiyo. Ben de mötümden element uydurmak istemiyorum ihale bana kalmasın sonra :mrgreen:

Rahat Dur Tosun Paşa :queen: Adam ciddi soru sordu. Cevap versene :bounce:

Rahat duramıyom olm heyecanım var, bugün oğluma yeni pabıçlar alıyorum.. Güven hoca alınca benim de canım çekti :queen:

Hayırlı olsun Tolga, bak aklında olsun Cihan bundan sonra motorla işemeye bile gitseniz haber verin :D Dün akşam öyle canım sıkıldı 8.30'da atladım çarşıya indim, dönüşte bir yeerde durdum eldiveni kaybettim :D Bu sıkıntı bana yüz kağıda mal oldu yapmayın bana bunu :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar