Megelli 250 R Amerikan pazarında

c67

http://www.hsun-motor.com/products.php?cid=45
Megelli çinden çıkıyor ya arkadaşlar size biraz bilgi motosikletle ilgili.Yardımcı olabildiysem ne mutlu...

Bir şey demek istiyorum, bi motora bi ayna bu kadar mı yakışmaz arkadaş :pr:

16.2 hp deyil motor 26 hp ve allah nasip ederse önümüzdeki hafta gelicek motor kırmızı renk sipariş ettik bekleyip görücez :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------

Biz motordan sipariş ettik akrabaya kırmızı renk ayın 16 sına kdr gelicek bi bakıcam denicem motor güzel ise bizde sipariş vericez işallah hayal kırıklıgına uratmaz bizi motor :)

16 hp ne ya bu tam kro makinesi olacak anlasilan. cunku 250 cc alacak olan birisi 16 hp yi kesinlikle kabul etmez. tipi icin alacak artistlik yapacak arkadaslari diger 250 cc motorlarla gecmek cok zevkli olacaktir.

16 hp ne ya bu tam kro makinesi olacak anlasilan. cunku 250 cc alacak olan birisi 16 hp yi kesinlikle kabul etmez. tipi icin alacak artistlik yapacak arkadaslari diger 250 cc motorlarla gecmek cok zevkli olacaktir.

Benim motor da 250cc ve 16 hp, niye ben kro muyum :)

ben aldım arkadaşlar 250 cc ve 26 hp. cbr250 den falan daha atak motor bilmeden konuşmayalım ;)

ben bugün bi honda bayisinde gördüm önce resimlerde görmüştüm canlı görünce çok etkilendim valla resim ile canlı görmek çok ama çok farklı. Beyaz rengiydi gördüğüm cidden TASARIMA söyleyecek laf yok. Yeni bir ayna takımı ile on numara görsellikte motor. Teknik detaylari bilmem. Boyu uzun olan adami kurtarır. Motor iri duruyor. Grenajlar uyduruk değil güzel duruyordu. Hız tutkunu olmayan kişi için görüntü on numara. Arka sasi demirleri resimlerde ince duruyor ancak canlı görünce daha güzel ikna edici. Beyaz renk ve kırmızı sasi li olursa gözler üzerinizde olur tartışmasiz

ben bugün bi honda bayisinde gördüm önce resimlerde görmüştüm canlı görünce çok etkilendim valla resim ile canlı görmek çok ama çok farklı. Beyaz rengiydi gördüğüm cidden TASARIMA söyleyecek laf yok. Yeni bir ayna takımı ile on numara görsellikte motor. Teknik detaylari bilmem. Boyu uzun olan adami kurtarır. Motor iri duruyor. Grenajlar uyduruk değil güzel duruyordu. Hız tutkunu olmayan kişi için görüntü on numara. Arka sasi demirleri resimlerde ince duruyor ancak canlı görünce daha güzel ikna edici. Beyaz renk ve kırmızı sasi li olursa gözler üzerinizde olur tartışmasiz

Siz ciddimisiniz :sunny:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar