"B" Ehliyeti olan kişi , "A2" Almak İsteyince ARTIK SINAVA GİRMİYORMU ?

SAĞDECE ; MOTORSİKLET DİREKSİYON SINAVINAMI GİRİYOR ?

Bilgisi olan varsa paylaşsınki , B sınıfı ehliyeti olan A2 de almak isteyen arkadasımız abimiz , Bilgilensin ona göre plan yapsın .

SAĞDECE ; MOTORSİKLET DİREKSİYON SINAVINAMI GİRİYOR ?

Bilgisi olan varsa paylaşsınki , B sınıfı ehliyeti olan A2 de almak isteyen arkadasımız abimiz , Bilgilensin ona göre plan yapsın .

Merhaba bu gün bir arkadasım icin bir kaç kursa gitmiştik oralarda sınav kalktı denmişti tabi resmi bi yazı görmedim ama kesin gibi geldi banada

Girmez olur mu sıfırdan ehliyet alıyorsun gibi oluyo bütün işlemler. Yazılı sınavda sadece motor'dan soru soruyolar ama.

Motosikleti
1050XT
4 arkadaş alıyorlar. 29 unda sınav var.(Sonkez Yapacaklarmış)
Ama Bu Ekipten SOnra Yazılı Sınav Olmayacakmış.

yav hep sınav sorsalar ne olacak 10 tane soruya cevap vermeyemi gocunuyorsunuz.
diğer işlemler gene aynıdır
he diyecenki sınav ücretinden kurtuluruz merak etme onuda kurs çıkarır bi yerden.

29 haziran sınavı için başvuruları kaçırmıştım. Bu dönemden sonrası için ehliyet kursunu bugün aradım tekrar ve sadece 27 Temmuz'da direksiyon sınavına gireceksiniz çünkü B sınıfı ehliyeti olanlar için yazılı ehliyet sınavı kaldırıldı dediler. Ayrıca 50 TL yazılı sınav ücretini de ödemeyeceksiniz dediler.

Ben de 2 gün önce başvurdum. Yönetmeliğin kesin olarak değiştiğini, yazılı sınava girmeyeceğimi, sadece 27 Temmuz'daki direksiyon sınavına gireceğimi söylediler. Resmi olarak bilgilendirme yakında yapılacakmış.

4 haziranda başvurdum, tekrar değişiklik olmazsa ehliyeti olanlar a2 için sınava tabi değiller, değişiklik olursa sizi ararız dediler.

Dua edin sınav kalkmasın o sınav kalktıgında kursa gitmek zorunlu olucak simulasyon aldırıcaklarmış hepsine zorunlu almayan kapanıcakmış benim aldıgım kurs harıl harıl arıyodu uygun nerden buluruz diye.Direksiyon sınavında bildigin 20 30 saniye degil herkesin dakikalarla sürecegi bir platform gibi birşey hazırlanıcakmış belirli merkezlere yani bizim halkı süründürür böyle şeyler doğrusu bu ama bizim insanımız 20 30 saniyelik sınavdan kalıyor onu nası geçerler çok merak ediyorum.

Dua edin sınav kalkmasın o sınav kalktıgında kursa gitmek zorunlu olucak simulasyon aldırıcaklarmış hepsine zorunlu almayan kapanıcakmış benim aldıgım kurs harıl harıl arıyodu uygun nerden buluruz diye.Direksiyon sınavında bildigin 20 30 saniye degil herkesin dakikalarla sürecegi bir platform gibi birşey hazırlanıcakmış belirli merkezlere yani bizim halkı süründürür böyle şeyler doğrusu bu ama bizim insanımız 20 30 saniyelik sınavdan kalıyor onu nası geçerler çok merak ediyorum.
öyle olursa ben baya zorlanırım,kursa git gel 120 km,

2014e anca başlar o olay öyle her kursa ve her şehre gerekli ekipmanı ve sınav alanını yaratmak basit bir şey değil.

çoktan başladı bile bende alıyorum a2 ehliyet daha yeni ve yazılı sınava girmeden alıcam

stajyer sistemi gelecekmiş diye duydum. staj süresince ehliyeti olan birinin gözetiminde binilecekmiş araçlara. motosiklette de olurmu bilmem. ehliyet verme sisteminin bencede değişmesi gerekli. iki koyun güdemeyecek kapasitedeki kişilere bedavadan ehliyet veriyorlar. şu anda kızıyor bazı insanlar fakat kazaların büyük çoğunluğu eğitimsiz sürücülerden kaynaklı. ne sinyal verir, lambur lumbur araç sürer, yol ortasında zart diye durur, araç sürerken aheste aheste sol şeritten gidip cep telefonuyla konuşur. hangi sınıf ehliyet olursa olsun en iyi şekilde öğretilmeden trafiğe çıkartılmamalı.

Evet bende bugün kaydımı yaptırdım. Daha önce sınav vakti geçti 24 ağustos a kaldın demişlerdi dün aradılar B ehliyeti olanlar için yazılı sınav kalktı 27 temmuzda direk direksiyon sınavına gireceksin dediler bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz.

A2 ehliyetim var B alıcam haziran 29 da sınav vardı aradılar sınava girmiceksin direk direksiyona geliyorsun dediler.

29 sınav vardı ama girmicezmi yani girersekde kayberdesek ne olcak işe bak saçmalık 3 ay beri ehliyeti bekliom yeni kanunla süreler ne olacak acaba

Eğer sınava girmek istemezsen girmez 27 Temmuz olması lazım direksiyon sınavına girersin Ağustos ortasına kadar alırsın ehliyetini ama bu daha önceden başka bir ehliyeti olan kisiler icin ilk ehliyet alıyorsan girmek zorundasın sınava :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar