dostum herkesin beklentileri farklıdır. ben 4 senelik bi aranın ardından sonra CBR 125 den DUKE 200e geçtim. dediklerini çok iyi anlıyorum o yüzden. 75cc nin bu kadar fark yaratacağını düşünmezdim. motorun en güzel yani torku. 5. vitesdede olsan tatlı bi şekilde ivmeleniyor. motorun son hızını aklından çıkarmazsan doğru vites seçimiyle bence her zaman kaçış gücünü verir. tabi 100 le giderken 120 ye fırlamasını beklemekeşke KTM girişimi 1 ay önce açıklasaydın. benim DUKE ü kullanıp bi kanaate varırdın. ama bence önce neyi istediğine karar ver. ben yerden yüksek olması, manevra kabiliyeti vede kalıbından dolayı tercih ettim. yeni başlayan birinin kendini geliştirmesine yönelik güzel bir seçim bence. gerçi sen pek sıkıntı yaşamamışsındır YBR ile ama ben CBR 125 ile çoğu kaldırıma çıkamadım
bazen trafikte hayat kurtarıyor
![]()
ybr de geçen gün kaza yaptım. karşı taraf hatalı idi %100 kırmızıda geçti 80 hızla. yandan çarptı bana. adamı 2 saniye önceden farkettim ve gaza asıldım hızım 20 falandı yeni kalkıyordum. ama tabi bizim ybr gaza asılsan da pek öyle ivmelenmeyi sevmiyor. adam çarptı bana doğal olarak. kaldırımlara çıkmam gerekmedi pek ama çıkılabiliyor ybr ile evet