valla arkadaşım demir atı demişsin ama çoğu yeri plastik hani bazı aksamları plastik olur anlarım ama bir motorun zincir koruması dahi plastik olurmu bundan 20 sene önce bindiğimiz pejolar vardı onlarda bile demirdi bu parça hatta plastik aksam yoktu o kıçı kırık motorda gvde çamurluğundan tut depo hariç heryeri plastik valla kimse kusura bakmasın buradaki arkadaşların olumlu görüşlerine bakıp bende bir gv aldım ama öyle abartılacak bir motor değil çin motorlarından biraz daha iyi ama yok 250 ccde Japonlardan iyiymiş falan tamamen yanlış bunu söyleyen arkadaşlar viragoya binmemiş herhalde bence parasının motoru değil kesinlikle öyle söyleyim hele sıfırına o kadar para vereceğinize gidin 2.el o parayla ne alabiliyorsanız japon alın daha memnun kalırsınız 1.si aksesuarıda yok piyasada iflit olur insan çanta demirini dahi kendim yaptım 2.si vites geçişleri (yanlış olmasın şehir içinde kullanacağınız 1.2. ve boş vites )geçişleri zor hatta boş imkansız 3.sü dediğim gibi çoğu parçası plastik 4.sü çok çabuk ısınıyor yağ radyotörü olmasına rağmen vede çok ısınıyor 5. sıfırı 10000 olan bir motora göre yedek parçası çok çok pahalı plastik çamurluk 250 lira olurmu yorumu size bırakıyorum ben aldığım günden beri yan çanta demiri , depoyu püsküllü deri kaplatma , far kaşı kollara püskül gibi bir kaç aksesuar yaptım yani binmek için aldım motoru vede binicem ama öyle saatlerce motoru öven arkadaşlarıma katılmıyorum yeni motor alacak arkadaşlar size bir şey soruyorlar bakıyorum hep iyi taraflarını anlatıyorsunuz kötü taraflarınıda anlatın içlerinde ilk defa motor alıcam abi diyenler var sonra motorculuktan soğutmayın gençleri pembe gözlükle bakıp motor almasınlar yeni motor alacak arkadaşlar ben şu anda çanakkaledeyim ehliyet sahibi olan her arkadaşa abi ben denemek istiyorum motoru diyen varsa gelsin bindiricem kullansın kendi kararını kendi versin
Hasan kardeşim merhaba
Motorun plastik aksamı konusundaki söylemlerine katılıyorum. Ama ben bu parçaların motora bir dezavantaj getireceği kanatinde değilim. Ben çok yeni bir motorsiklet sürücüsüyüm ve GV 250 hayatımdaki ilk motorum ki bu motoru almadan önce piyasayı çok araştırdım çünkü ilk motorumu sıfır almak istiyordum ve bana sorun çıkaracak bir motor olmasın istiyordum. Tercihimde ne kadar isabetli bir karar verdiğimi motorumu 4000 km ye devirmiş

yeni bir kullanıcı olarak anladım.
Belki öncesinde motorsiklet kullanmadığımdan başka motorlarla kıyaslama imkanım olmadı ama bir çin motoruylada kıyaslanmayacak kadar iyi bir motorsiklet olduğunu düşünüyorum. Gerek araştırmalarım, gerekse çin motorsikleti kullanmış kişilerle yaptığım istişarelerde çin menşeyli motorlarda harika, eğkenceli motor anıları duydum

bunlardan en hoşuma gidende yolda giderken motor ortadan ikiye bölünmüş olanıydı
Fiyat konusu yoruma açık bu konuda bir diyeceğim yok, ama emsallerine göre sağlamlık konusunda iyi bir motor olduğunu düşünüyorum.
Birde clio, megan gibi bazı arabaların ki bunların birçoğu piyasada tutulan markalar, yan çamurlukların plastik olduğunu elleyip "ana bu plastik" dedikten sonra, bizim motorların plastik aksamları bana çokta garip gelmedi şükredelim şasesi metal
250 cc lik motor alıp yeni trafiğe çıkacak arkadaşlar için ideal bir motor olduğunu düşünüyorum, eğer kendim yorulmasam ve kuyruk sokumum uyuşmasa motorumun 5 saatlik gittiğim uzun yol tecrübemde 5 saat boyunca hiç durmadan beni varış noktama kadar hiç sorunsuz taşıyacağına inanıyorum.
Saygılarımla