- Konu Yazar
HERKEZE MERHABA 2006 YBR MOTOSİKLETİN YAGI AZALMIŞTIR KOMPLE YENİ YAGMI EKLİYİM YOKSA ESKİ YAĞIN ÜZERİNE EKLEMEMİ YAPIYIM BİRDE NE TÜR BİR YAĞ SEÇİYİM
HERKEZE MERHABA 2006 YBR MOTOSİKLETİN YAGI AZALMIŞTIR KOMPLE YENİ YAGMI EKLİYİM YOKSA ESKİ YAĞIN ÜZERİNE EKLEMEMİ YAPIYIM BİRDE NE TÜR BİR YAĞ SEÇİYİM
Yağ eksilmesinin önce bir incelenmesi gerekir
Kaç bin km önce değiştirmiştin? Motorda sızıntı belirtileri var mı, damlama var mı? Motor kaç km'de? Motorun ne renk?
Yağ eksilmesinin önce bir incelenmesi gerekir
Kaç bin km önce değiştirmiştin? Motorda sızıntı belirtileri var mı, damlama var mı? Motor kaç km'de? Motorun ne renk?
En son kaç km önce değiştirdin ve ne kadar eksilmiş? Verdiğin bilgiler de eksik aslında.
Bahsettiğim YBR'de ve üstelik benim 2006 model Çinlide eksilme olmuyor.
Çubukla ölçtüğünde milimetrik veya çubuğun altt çizgisine yakın bir eksimeden bahsediyorsan bu normal karşılanabilir. (Yaklaşık 3.000 km'de ama)
Yağ eksilmiş diye konu açtığına göre ciddi bir eksilmeden bahsettiğini zannederek cevapladım seni.
Yoksa sorun sadece yağ tavsiyesi ise, biz motora genelde Yamalube 15/50 full sentetik koyuyoruz. Gene de YBR'cilerin tavsiyelerine bak bakalım![]()
motorum daa yeni rektefenden çıktı 1000 km oldu çıkalıYağ eksilmesinin önce bir incelenmesi gerekir
motosikletim 15 gün çalışıyor 1 ay yatıyor kimse çalışmıyor cuugun yarısnda yağ var iken şuanda çubugun en alt kısmına dayanmışEn son kaç km önce değiştirdin ve ne kadar eksilmiş? Verdiğin bilgiler de eksik aslında.
Bahsettiğim YBR'de ve üstelik benim 2006 model Çinlide eksilme olmuyor.
Çubukla ölçtüğünde milimetrik veya çubuğun altt çizgisine yakın bir eksimeden bahsediyorsan bu normal karşılanabilir. (Yaklaşık 3.000 km'de ama)
Yağ eksilmiş diye konu açtığına göre ciddi bir eksilmeden bahsettiğini zannederek cevapladım seni.
Yoksa sorun sadece yağ tavsiyesi ise, biz motora genelde Yamalube 15/50 full sentetik koyuyoruz. Gene de YBR'cilerin tavsiyelerine bak bakalım![]()