arkadaşlar ortamı tahmin edebiliyorum ,gerçekten çok güzel geçmiş , gelemediğim için üzüldüm lakin hakkaten yetiştirmem gereken işlerim vardı , hepinizin tekerine sağlık güzel eğlenmişssiniz ulem orda olmak vardı ya şu f 54 adamını biraz makaraya bağlamak ): ama ne yapalım inşallah bir sonrakine![]()
abi klarnet yalnız kaldı haberin olsun..
yeminle yorumumu yazdım sonra dedim dur videoyuda izleyeyim ortamı görünce hemen yazdığım yorumu tekrar değiştirdimharbiden kötü oldu yauu arkadaş
ama hep burağın suçu :cherry:
halalim var kocaeli sakarya mt uyanın gayri![]()
Nerden yaaaa benim suçummuşben hep seni aramıyor muyum abi buluşma var diyene... aşkolsun
Güzel eğlence, ama dikkatimi çekti, söylemeden edemeyeceğim, yerler her taraf çöp doluydu, nasıl rahat edebildiniz? Biz gezilerimizde öncelikle mıntıka yapıp ardından mangal kurar idik..
şaka yapıyorum beaaa :cherry: sesin soluğun çıkmaz bu arada sana kumaş , klasik giyim fena yakışıyor sen kot mot giyme şekerim:cherry:
gönüller bir olsun ama bir sonrakini kaçırmayı düşünmüyorum biliyorsun yoğundum bir hayli ve başladığım işi bitirmedende gün yüzü görmek gibi bir huyum yok , bir ara ziyaretine geleceğim inşallah , geçen konuştuğumuz konu hakkında konuşacaklarım olacak seninle , ne olur ,nasıl olur ? vs. . müsait olduğun gün haberleşelim
![]()