mont tavsıyesı

Merhabalar Antalya da yaşıyorum kışlık mont almayı düşünüyorum fakat her kafadan bir ses çıkıyor.Sizce Antalya gibi çok soğuk iklime sahip olmayan bir şehirde nasıl bir mont tercih etmeliyim deri mont mu yoksa tekstil mi?Şimdiden teşekkürler ilginize...

Bak bende açmak istiyordum bu mont konusunu. yaz günü aklıma gelen ilk konulardan biri...Yaz günü kışlık montu giyiyorum, kırmızıda falan bana akıl yağıyor, "Antalya gibi bir yerde sana deri yakışır, yaz günü üşümesin..."

Bi diyorlar "deri yazın giyilir, kışın tekstil, yazın deri giyeceksin..."

Ne biçim cevap bu dedin dimi?

Öyle konuya, böyle cevap :)

Yahu git istediğini al

Sabah sabah giriyoruz konuya, bilgimiz varsa yardım edelim diye
Adam yaz başlangıcı başlık açip gerçekten yardıma ihtiyacı varmış gibi içine şunu yazıyor,
Deri mi tekstil mi, her kafadan ses çıkıyor

İşte bu her kafadan ses çıkıyor lafı can alıcı nokta
Hem böyle konu aç, hem böyle de. İlginç

Forum iyice çöplük oldu

Bütçen varsa ve iyi bir koruma istersen deri al kışın üşürsen motomaxdan cold killer windstoper yada prohelden ceket tarzı al derinin üstüne deri mont üstü giy çok büyük oranda üşümeyi keser yağmurda da güzeldir tek başına korumalık olarak iş yapmaz yada soğuktan tek başına korumaz, ben çok memnun kalmıştım cold killerden. Mont olarak venom tekstil kullandım tek başına deli soğukta yetmiyordu rüzgarlıkla takviye yapıoyordum üstüne

kesinlikle 4 mevsim yazan ancak dikkat edilmesi gereken 4 mevsim alıpta siyah renkli mont almak enayiliktir ben aldım ordan biliyorum:D
vede prosev prohel gibi ucuzuna kaçmadan iyi orta halli mont markalarının montlarını tercih edin
adamlar bu işi yapıyor

Bak bende açmak istiyordum bu mont konusunu. yaz günü aklıma gelen ilk konulardan biri...Yaz günü kışlık montu giyiyorum, kırmızıda falan bana akıl yağıyor, "Antalya gibi bir yerde sana deri yakışır, yaz günü üşümesin..."

Bi diyorlar "deri yazın giyilir, kışın tekstil, yazın deri giyeceksin..."

Ne biçim cevap bu dedin dimi?

Öyle konuya, böyle cevap :)

Yahu git istediğini al

Sabah sabah giriyoruz konuya, bilgimiz varsa yardım edelim diye
Adam yaz başlangıcı başlık açip gerçekten yardıma ihtiyacı varmış gibi içine şunu yazıyor,
Deri mi tekstil mi, her kafadan ses çıkıyor

İşte bu her kafadan ses çıkıyor lafı can alıcı nokta
Hem böyle konu aç, hem böyle de. İlginç

Forum iyice çöplük oldu

Akşamdan kalmasın heralde.

Merhabalar Antalya da yaşıyorum kışlık mont almayı düşünüyorum fakat her kafadan bir ses çıkıyor.Sizce Antalya gibi çok soğuk iklime sahip olmayan bir şehirde nasıl bir mont tercih etmeliyim deri mont mu yoksa tekstil mi?Şimdiden teşekkürler ilginize...

antalya motomaxa bi uğra sen gör ve beğen üzerinde dene
nitro var fiyatına göre çok iyi ingiliz malı
yada difiler var yazlığı 4 mevsimi falan korumaları fiyatlarına göre iyi bunlar 200-300 tl arası bütceye göre
ama üzerine giymeden alma

Arkadaşlar ben 3-4 ceket arasında kaldım.Yazlık düşünüyorum, kullanan varsa yorum alabilirmiyim? Hava alması, koyu renk olmaması ve tabi en önemlisi sağlam korumaları olması. Revit Tarmac korumaları iyi gözüküyor özellikle sırt koruması ama fiyatı biraz fazla geldi bana, Revit airde ise sırt koruması neredeyse yok adamlar sünger koymuş sanırım. Sizin yorumlarınızı alabilirmiyim?

http://www.hudsonderi.com/?urun-3335-Revit-Tarmac-Air-Beyaz-Kirmizi.html

http://www.feyizoglu.com/Air-Yazlik-Mont_44377.html#0

http://www.motosuperstore.net/NIC-AIR-SILVER-YAZLIK-MONT,PR-1334.html

http://www.hudsonderi.com/?urun-3154-Armode-Euro-Dynamic-Yazlik-Ceket-Gri-Siyah.html

Sorular mevsimlik mi olur neyin kafasını yaşıyorsun acaba başka bir arkadaşında söylediği gibi akşamdan kalmasın sanırım.Bilgin varsa tecrübelerini paylaşırsın öğrenmek isteyenler de öğrenir saçma sapan cevaplar yazmanın alemi yok bir de forum u eleştirip çöplük olmuş vs diyorsun neden acaba?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dişe dokunur herhangi bir bilginin paylaşılmamış olmasından dolayı diyor.
Hergün onu mu alsam bunumu alsam başlıkları açılıyor. Çinli japon kavgası üstüne cabası. Ve soruyu soran vatandaş şunu aldım, şunu seçtim demiyor. Çöplük demesi normal. Ha bir de CCkavgası var unutmadan ekleyeyim tarz kavgası mevcut.

Soruyu soran yani ben konu hakkında bılgım olmadıgından teferruatlı bır acıklama yazamıyorum bu yuzden derı tercıhı antalya da mantıklımı dıye soruyorum yeterınce açık değilmi üstelik bunu gayet usule edebe uygun soruyorum kafa bulur gıbı cevap vermek hoş mu sızce?(oyle cevap veren arkadaş için söyluyorum)

Soruyu soran yani ben konu hakkında bılgım olmadıgından teferruatlı bır acıklama yazamıyorum bu yuzden derı tercıhı antalya da mantıklımı dıye soruyorum yeterınce açık değilmi üstelik bunu gayet usule edebe uygun soruyorum kafa bulur gıbı cevap vermek hoş mu sızce?(oyle cevap veren arkadaş için söyluyorum)

Hocam kışlık düşünüyorsanız 4 mevsim tekstil ceketlere bakmalısınız, ben bursada dahi açık renk ve tekstil ceket düşünüyorum(yaz için). Sanırım attığım linkteki ceketlerden kullanan yok?

linklerini attıgın ceketlerden beyaz olanı daha hosuma gıttı yazlık olarak bence bırde kullandıgın motorla uyumu da onemlı ceketın kendısı korumaları vs dısında

yazın siyah filelide olsa pişirir beyazda kirleniyor ama olsun atarsın makineye yıkanır nasılsa sugeçirmez özelliği olmadığı için bozulacak birşeyide yok :) bende alacağım bakalım bering aero düşünüyorum ama beyazı hiçbiryerde yok

revit tarmac. Yazlık mont fileli. Bizzat ben kullanıyorum hem kaliteli hemde iyi hava alıyor çok az terletiyor ama içinde güvende hissediyorsunuz en önemliside o bence zaten . Ama fiyatı biraz tuzlu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar