abi hiç sorma yaw mübarek sanki arena da gladyatör sandım kendi mi bi anda ama baksan bi geldim dağıldılar tırstılar benden nede olsa tatanga yız:queen:
Dostluğunuz daim olur inşaallah.
abi hiç sorma yaw mübarek sanki arena da gladyatör sandım kendi mi bi anda ama baksan bi geldim dağıldılar tırstılar benden nede olsa tatanga yız:queen:
bugün yanına gelecektim İrfan usta motorun her tarafına su kaçmış geçen yağmurda dönerken tek silindire düştü alet zor geldim eve emme manifold ları çatlamış oradan su çekmiş içine günü onarımla geçirdim bende![]()
Dostluğunuz daim olur inşaallah.
metecim sen uymayasın bu f 54 de , fatih ortalığı fişfişleme len ne geldiğin var ne gittiğin heeeeççç konuşma burda suçlusun işte daha siftahın yok len istanbuldan adamlar gelecek 2 dıkım yolu yapmak zoruna gidiyo ,paran yoksa doldururum len depon alçak küfte :cherry: sora mangalda kül bırakmıyon ,pis ybr ci seniii:cherry: davetiye mi yollayalım yani icab ederse yollarım![]()
Aga orada buluşma olduğunda bu Fatihi bi alta alıp zopalıyoz anlaştıkmı...taklacı totoş yav...bekci değilmi sahtekar...vakit çok olunca Ceyarlık yapcak illa...Funkuyu napak agalar...:cherry
ynaşsın eğleşsinmi yanımızda...:cherry:konseyi toplayak bir ara onun hakkınd abir karar verek...
ulan Gobra bi pc toplat artık çöyle adam gibi yeni kasa...o kadar pc işinde eleman var ki burada...kime rica etsen uygun fiyata yapar bu işi...
ses çıkıyormu bundan ses???
nezaman toplanıyoz..:mrgreen:toplanalım kanka toplanalım valla havalarda güzelleşecek bende izne çıkıcam iyi olur yanisora fatihin icabına bakarız :cherry:
valla pc nin derdi furmat be aga ben xp kullanıyorum halaa :cherry: ama sıkıntı yapıyor artık wındows 7 zamanı gelmiştir , ulen bu pc yi topladığımda karamürselde bir benzeri yoktu yavvv halen iş görüyor toplamaya gerenk yok şekerim 4 gb ddr 2 ram var,1 gb 256 bit ekran kartı var, 500 gb depolama alanı var neyi var ulen pc nin gül gibi geçiniyoruzda kafası karışık biraz duygusal olarak bunalıma girdi rehabilite etmem lazım :cherry:
nezaman toplanıyoz..:mrgreen:
saçmalama İrfan..İyiki bi römork yaptın...
istiap haddi ne ki meziti ona koymayı düşünüyorsun....
tekerlere yazık değilmi yahu??
hadi taşıdı diyelim....
onun tabanına nasıl sığdıracaksın???
lütfen kanka...
biraz üsturuplu atalım....:queen::flower:l:
şimdi gelir laf atmaya kalkar ama atı alan üsküdarı geçti deyiver arkadaşa....:thumright.l::wiinkk::flower:
Vay İrfan abi yenice gördüm römork bitmiş. Motora da yakışmış. Çok güzel olmuş eline sağlık. Benim teker işi nolacak ya:queen::cherry:
ulen alçak küftee :cherry: kafamın etini yiyon sora boya işini napcez diyon bak ayaklarına sıkartım fakat mermiler paslı tetanoz olursun deyi korkuyorum :cherry: seni lastik bastıgacıyla düverim :cherry: formülü söledim şekerim beyaz yanak al yada söylediğim boyayı bir kullan lstiğin değil balon üzerinde kullan balonu kısmi boya kurut ve havasını indir bakalım dökülecekmi ciddiyim
şaka bi yana bitti römork işi şimdi başka bir porje var bakalım artıknasip
Tamam irfan abey etme yaw:salut::queen::flower: Abi bende havaların düzelmesini bekliyom harbiden denicem boyayı bak şakam yok valla:cherry: Yeni projeni de merakla bekliyorum kesin yine süper bir şey olacak. Bende yaza acayip projelerle gircem damacanadan çanta yapayım diyorum:cherry:52 litre hemde:thumleft:
Eyvallah abi bu sefer bu tavsiyene uycam:cherry:Saygılar.damacanalar yuvarlak oluyor kare olanları dene daha cuk diye oturacaklardır :cherry: hadi bekliyoruz gariii :cherry:
Eyvallah abi bu sefer bu tavsiyene uycam:cherry:Saygılar.
Eline sağlık güzel olmuş, acaba süspansiyonda olsa daha iyi olmaz mıydı?