edirneden yamaha ybr 125 ESD 2013 estoril blue

buda bizim ufaklık.. fotoğraflar bizzat tarafımdan çekilmiştir.. Nikon D80 ile..

Yamaha YBR 125 ESD ( 2013 )

Estoril Blue..

CSC_0306.jpg

Buda Bonus olsun.. :)

buda nazar boncuğumuz..:)

Hayırlısı hemşerim..
Güle güle kazasız belasız kullan..

(buda nazar boncuğumuz..) dediğiniz far grenajındaki çizik mi?

Kardeşim illa bana da aldırtacaksınız şu yeni kasalardan bi tane zor tutuyorum kendimi :)

Çok hoş duruyor kazasız belasız sürüşler nazar değmesin.

yamaha borumu..............
eyvallah hocam.. :)
yanıyor yanıyor
tesekkurler yorumunuz icin..
Hayırlısı hemşerim..
Güle güle kazasız belasız kullan..

(buda nazar boncuğumuz..) dediğiniz far grenajındaki çizik mi?
Eyvallah sag olasin hemserim.. Yok hocam o fotograf cekerken arkamizda elektrik diregi varmis onun yansimasi.. Allah korusun diyelim ;)
Çok güzel fotoğraflar :) Hayırlı olsun, güle güle bin :rendeer:
Sag olasiniz degerli yorumlariniz icin..

Nasıl kardeş yen modeli + sı ve - leri neler anlatsan güzel olur bnm cok merak ettiğim titreme varmı bu yeni kasalarda solermısın

---------- Post added at 16:17 ---------- Previous post was at 16:03 ----------

Bu yeni modellerinde titreme varmı

Hocam hayırlı olsun güle güle kullan aynısından bende de var süper gerçekten .Kazasız sürüşler.

Kardeşim illa bana da aldırtacaksınız şu yeni kasalardan bi tane zor tutuyorum kendimi :)

Çok hoş duruyor kazasız belasız sürüşler nazar değmesin.
sag olasin hocam valla daha onceleri honda titan kullaniyodum onda titresim olayi hissedilir derecedeydi tabiki cin mallarindan bile az o kesin.. :) eski kasalarinda bile merakim vardi ybr'lerin bu kasasi ilac gibi geldi icimizde ne kadar supersport sevdaasi olsada CBR 954RR asigi olan biri olarak simdilik yamahanin bu kasasini tercih etmek zorunda kaldi ilerde kismet tabi artik nerelerde oluruz allah bilir.. :)
Nasıl kardeş yen modeli + sı ve - leri neler anlatsan güzel olur bnm cok merak ettiğim titreme varmı bu yeni kasalarda solermısın

---------- Post added at 16:17 ---------- Previous post was at 16:03 ----------

Bu yeni modellerinde titreme varmı
Valla cok test etme firsatim olmadi eski motorum honda titan 97'ydi bunda titresim gercekten yok hic bir sekilde rahatsiz edicek bir yanini goremedim tek sahsi dusuncem tipine gore fazla yakiisikli.. :)
Hocam hayırlı olsun güle güle kullan aynısından bende de var süper gerçekten .Kazasız sürüşler.
eyvallah hocam sizde gule gule kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle..
Çok güzel motor allah kaza bela vermesin
amin hocam herkese allah kaza bela vermeden kullanmayi nasip etsin..
Çok güzel fotoğraflar, hayırlı olsun :cat:
cokk sag olun insallah daha guzel karelerle karsinizda olmaya calisicam fotograflarla ilgiliyi birazcik daha iyilerini insallah paylasiriz burda.. ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar