[Sakarya - MT]

Haftasonu gelmek isterdim. Ancak Özel işlerim çıktı.
Önce kendi motoruma, Sonra gidip başka motora bineceğim :p

D100 ortasında mı yapacaksınız :p , Yer mekan ismi yok mudur. 25 km - 30 dk yazıyor. Bi aksilik olmazsa katılabilirim. % 50 diyorum. Peşinen söylemek isterim.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Tolga bana benzin parası verirse ben de gelirim :mrgreen:

D100 ortasında mı yapacaksınız :p , Yer mekan ismi yok mudur. 25 km - 30 dk yazıyor. Bi aksilik olmazsa katılabilirim. % 50 diyorum. Peşinen söylemek isterim.

:) bilmiyorum adını sanını, 1 kere gitmiştim. genelde izmit-sakarya yönünde çevirme olan yer , tam virajı dönüyorsun sonra çevirme oluyor. ufak bir yerleşim alanı var 6-7 hane.. onların aradan giriyorsun gölün kenarına iniliyor.

vallaha ben bilmiyorum ama telefonun haritasına ekledim koordinatları en kötü götürü sanırım oraya kadar :)

Motosikleti
O yüzden düştün zaten ondan da önümde :queen:

Ona düşme değil yan yatma derler. Düşme senin gibi yoldan çıkıp çam ağacı devirenler için geçerli :queen:

Motosikleti
Ne alaka la sıvadın iyice :mrgreen: konuyu saptırma. 10 lira benzin atıyosan geleyim ben de.. ::153::

Sen kaşındın. Benzin falan yok sana, Minibüse bin gel :p , Valiliğe de şikayet edeceğim. Oraya Çam ağacı dik çabuk :pl:

Motosikleti
kardeşim sen gel benzin köpeğin olsun.

Ben Tolga'ya çifte standart uyguluyorum hocam. Ona özel bir durum. :mrgreen: onu sömürmek geldi içimden :mrgreen: (Kaşındı da diyebiliriz :mrgreen: )
Ya Arkadaşlar çok kırıcı konuşuyorsunuz :)

Sen kırılma kıyamam başkan :pale:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------

Sen kaşındın. Benzin falan yok sana, Minibüse bin gel :p , Valiliğe de şikayet edeceğim. Oraya Çam ağacı dik çabuk :pl:

Hıyarzanım bebişim ben artçı bile olmuyorken minibüs kel alaka :mrgreen: ya oğlum ya hiç diyorum artık.. Yapacak bişey yok ::sm_smile

Ben Tolga'ya çifte standart uyguluyorum hocam. Ona özel bir durum. :mrgreen: onu sömürmek geldi içimden :mrgreen:

Başımın gözümün sadakası sana pet şişede 0.5 lt benzin vereyim. Evin önünde 1-2 ara gaz ver yeter sana, ondan sonra evinde uslu uslu otur çocuğum :p

Hıyarzanım bebişim ben artçı bile olmuyorken minibüs kel alaka :mrgreen: ya oğlum ya hiç diyorum artık.. Yapacak bişey yok ::sm_smile

Bende artçı almıyorum biliyorsun. Bayanlar hariç :pl:

Motosikleti
Iki litre benzinin ağzını yaptın ya helal sana :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar