Bu şekilde kullanan , drift ustalarımızdan kayda değer görüntüler bulamadım , sizde varsa eklerseniz sevinirim , "korku dediğiniz şey çok göreceli , "yani denizden , kimi çocuk feryat figan korkarken , kimisi , kendiliğinden düşe kalka suya giriyor !!! siz yanlış anladınız herhalde ben büyük motoru olan herkes yapsın demiyorum !, bir motor parasını bir saatte kazananlar da var bu ülkede , tek teker veya lastik yakmayı becerip "korkmuyorlar fakat bir türlü kendilerini geliştiremiyorlar riski mi sevmiyoruz nedir !?bızdede ustalar var tabı bılene ayrıca yazınız cok sacma olmus bılemıorm korkmayan varmıdır 200 kiloluk bı alet uzerinize düstügünde kurtulma sansınızı bı dusunun bence ayrıca motorlar tabıkı kıymetlı bılemıorm sıze göre 20 bınlıra az herhalde oyle bı motorun masrafıda halıyle fazla hesap eden var edemeyen var saygı duymak lazm
İlk önce bizimkiler zannettim ! yabancı video olduğunu görünce hevesim kaçtı , hep düşünürüm , niçin bizimkiler bu tür etkinlikler yapmazlar veya yaptıkları , bunların yaptıklarının onda biri olur , iki şey geliyor aklıma ya! bizimkilerin motorları kıymetli veya korkuyorlar tehlikeli diye !.
Samet hocam habersiz çekiminiz buysa orjinal planli çekim daha dehşet bir gösteri olurdu desene:queen:görüntüleri çalmış çorrapsızlar...l:
Metehan Mezit ve ben bi ara eğlenmiştik böyle..
ne ara kameraya çekmişler,anlamadım ki arkadaş...r::joker::queen:
yok yahu Ahmet..bazen işe giderken kaptırıyorum kendimi,ya geç kalıyorum yada çevreden fırça yiyorum..
o yüzden artık trafiğe kapalı alanda eğleniyoruz..kimseler görmeden....:queen:
bariyerlerin üstü daha dar ve daha adrenalinli oluyor...
emniyet şeridinden herkes gidiyor zaten...:queen:
tamam tamam ufaltıyorum attıklarımı..civcivler aç kalmasın...:joker::queen::flower: