[Sakarya - MT]

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Fazer'a bişey olmadı. İş yerimin ters köşe yapmasından dolayı iflas ettim. uzunca bir süre maddi sıkıntıda olduğumdan evden çıkamıyorum...

Vayy vayy vayy çantaya bak.. kimleri görüyorum :mrgreen:

Geçmiş olsun, sat Fazer'ı geri Tiger al bence. :p İşin şakası tabii de düzelir umarım yakında durumlar.

Motosikleti
Sattıktan sonra Night Rod'umu almıycaksam satmam oğlumu..

Terlik sen çekil kenara pabıcımın kenarı :mrgreen: Ersinimi gördüm ben orda, işim bi güzel oldu.. :mrgreen:

Adamla ben göz göze duruyorum. Magnum yiyoruz. Şuan bana bir şey olmuyor. Sana ne oluyor. Ne işsin lan sen :queen:

Motosikleti
Vay be.. Ne güzel la ben de orda çalışmak istiyom.. :(

Arkadaşlar selam. çarşamba akşamı (küçük bir ihtimal gün değişebilir) saat 19:00 gibi Kocaeli tayfası buluşup mangal yapacağız. Sizinlede görüşmek isteriz, sizede uyarsa mangal işini eşme (adını tam hatırlayamadım yerin çeşme restorant falan var) tarafında yapabiliriz.

Gelen olur mu?

Bana uyabilir, bizim tayfadan gelen varsa bende varım

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------

Gel lan, seni benim ofise sekreter olarak alayım. Bütün gün dosya bakarız. :p

Özel dosyalara mı bakacaksın ? :queen:

Bana uyabilir, bizim tayfadan gelen varsa bende varım

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------

Özel dosyalara mı bakacaksın ? :queen:

İbrahim tam yer ve saat belli olsunda bi bakarız bende gelebilirim belki.Bide gözünü seveyim artık şu motorunun marka ve modelini değiştir hala armada görünüyon :)

Davetimize buyrun gelin ,bekliyoruz...

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/116893-8-9-haziran-bolu-motosiklet-gunlukleri.html

Haftasonu deniz kenarında çadır diyodum? Ses soluk çıkmadı kimseden. :) Neyse en kötü gider kafa dinlerim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar