[Adana - MT]

herkese slmmmm.nankör herifler herşey çok güzeldi fakat ben sizleri düşünerek sabah süprizi için kahvalyı organizasyonu yaptım. verdiğiniz cevaplar için sizleri kınıyorum.:pr:ben gönüllerin değil gerçek başkanım bu yüzden özellikle banatı,kolumanı,recep beyi ve hoca muratı şiddetle terbiyeye davet ediyorum.nankörler sizleri tanıdığıma ....neyse yüzünüze söylersem daha etik olur.bundan sonra ÇÖLDE KALSANIZ BİR DAMLA SU YOKKKKK:flower:

pazar günü gelemediğim için çok üzüldüm harika bi kamp olmuş.

Bora başkanım mıknatısların hazır gelemesemde pazar günü boş durmadım yaneeee.

Ahmet kardeşim motosikletini satmıssın hayırlısı inşallah.
Mesut anlaşmaya vardıkta adam kart çekebilirmiyiz dedi:queen: Şoke girdim. Dedim cash çalışıyorum bugün geldin geldin gelmedin ertesi gün gelsende satmam:pl:

Fazer'im Ninjam Gönlümün başkanı.... haklısın bak nasıl unuttum o sabah kahvaltısını, sizler gelmeseydiniz biz ne yapardık, açlıktan ne hale gelirdik düşünemiyorum bile.

herkese slmmmm.nankör herifler herşey çok güzeldi fakat ben sizleri düşünerek sabah süprizi için kahvalyı organizasyonu yaptım. verdiğiniz cevaplar için sizleri kınıyorum.:pr:ben gönüllerin değil gerçek başkanım bu yüzden özellikle banatı,kolumanı,recep beyi ve hoca muratı şiddetle terbiyeye davet ediyorum.nankörler sizleri tanıdığıma ....neyse yüzünüze söylersem daha etik olur.bundan sonra ÇÖLDE KALSANIZ BİR DAMLA SU YOKKKKK:flower:

Muzaffer başkanım, senin yaptığın tüm organizasyonlar gerçekten birbirinden lezzetli oluyor, dünkü kahvaltıda enfesti, bizleri davet edip öncülük ettiğin ve güzel bir gün yaşattığın için teşekkür ederiz.

Tüm ısrarlarımıza rağmen kahvaltı organizasyonun tüm masraflarını tek başına üstlenmende bir başkana yakışır davranıştı.

Adana İl Temsilcisi
Amin Fatih abi Herkesin gönlüne göre versin:rendeer:
buna bir AMİİİİİN de benden :cat:

pazar günü gelemediğim için çok üzüldüm harika bi kamp olmuş.
Bora başkanım mıknatısların hazır gelemesemde pazar günü boş durmadım.
üzülenler çoğalıyor,eh bir dahakine.mıknatısları bekliyorum.

evet,ADANA'nın yetiştirdiği yegane motorcu,çorbacı ve sürprizci kardeşimi unutmayın,alınır sonra dediydim bak.her ne kadar sen ödemediysen de :wiinkk:,masrafları üstlenmen de cabası.evet,senin pazar sürprizini takdirle karşıladık.:rendeer: herşeye rağmen SENİ SEVİYORUZ.

Muzaffer abinin kahvaltısınıda kaçırdık ya:pr: batsın bu dünya:cherry: Vi lov yu muzaffer abi:rendeer::cherry:

Yahu Muzaffer,
Biz kampı toplarken hep beraber bu konuyu konuştuk.
Ama tüm ekip olarak senin son derece mütevazi ve övgüden hoşlanmayan bir insan olduğuna karar verdik.
Bu nedenle formda senin bu alicenaplığını ve sürprizini gündeme getirip seni utandırıp, mahcup etmemeye, karar verdik.
Ayrıca bu büyüklüğünün de altında kalmamak için ortaklaşa bir bütçe oluşturup sana bir takı takmayı planlamıştık.
Ancak yukarıdaki yazında aktarmış olduğun son düşüncelerini okuduktan sonra tüm arkadaşlar benim gibi fikirlerini
değiştirip, sadece NE ÇEKTİN BE MUZAFFER demekle yetineceklerdir.
Her şeye rağmen kahvaltılıklar nefisti, düşüp tedarik edip getiren herkese teşekkürler.:bounce:

tuc

Sayın abilerim bu akşam Hızlı ve Öfkeli 6 filmine gitmek istiyorum araştırmalarımda en uygun yer olarak özaldaki metropol sinemalarını buldum ve yine en uygun seans sanırım 21.30 seansı gelmek isteyen olur mu acaba tek gitmeyeyim

Sayın abilerim bu akşam Hızlı ve Öfkeli 6 filmine gitmek istiyorum araştırmalarımda en uygun yer olarak özaldaki metropol sinemalarını buldum ve yine en uygun seans sanırım 21.30 seansı gelmek isteyen olur mu acaba tek gitmeyeyim

Sana iyi seyirler,
Bu akşam Karadayı var.:wiinkk:

Adaşım Ninja Muzo 40 yılda bir kahvaltı ısmarlamış çokmu :bounce: Narlıkuyu Kıl çadırında ısmarlasında görim g..... :p

Madem resim yükleme bu kadar gecikiyor, o zaman bir iki tadımlık resim ben koyim :mrgreen:

Aşağıda örnek bir kampcı arkadaşımızı görüyorsunuz ::biggrinn

Adana İl Temsilcisi
yusuf,sen alicenap yazmışsın ya,şimdi muzaffer onu yeni bir müşteri sanacak.:bounce:

Bora başkanım fotoları yükledim de kısa kod olarak yüklemişim.. onu değiştirme şansımız var mıdır??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar