Tvs Apache RTR 150 / Honda Cbf 150 / Yamaha Ybr125 / Honda Cb125e

Almak isteseniz tercihiniz hangisinden yana olur ?

• TVS Apache RTR 150

Oy: 30 61.2%
  • HONDA Cbf 150

Oy: 9 18.4%
  • YAMAHA Ybr 125

Oy: 7 14.3%
  • HONDA Cb125e

Oy: 3 6.1%

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
Bu 4 model arasından en fazla oyu hangi motosiklet alacak diye bir iddiaya girdim arkadaşımla.
Benim ve arkadaşımın seçimini belirtmek istemiyorum.Başlangıçta en çok tartışılan ve araştırılan motorlar bunlar.
Amacım sadece gelecek oylara bakmaktır.Hiçbir şekilde tartışma konusu yaratmak değil.Çünkü bu tartışma , tartışmadan çıkıyor.Rica ediyorum lütfen sadece oy veriniz.

tvsnin yeni kasasını çok beğendim aslında rtr 180 gelse daha iyi olur diye düşünüyorum birde absli model olursa tadından yenmez.

HEPSİNİ ALIRIM FARKETMEZ HEPSİNİ SÜRDÜM KIYASLANCAK Bİ DURUM YOK HEPSİ MOBLYLET YENİ NESİL 500 CC DEN AŞAĞISINA KIYASLAMA YAPILMAZ FAZLA SÖZE GEREK YOK BİLEN BİLİR BİLMEYEN DE ÖĞRENİR...

şimdi şöyle bişey var ha diyince seçim yapılmaz

ne amaçla alıyosun
ne iş yapacaksın
beklentilerin neler

bunlar arasında kıyaslama yapcaksın

benim seçimim bu arada tvs

bu arada korby kardeş bu ne asabiyet:silent:

boş gereksiz muhabbet zaten bilen biliyor neyin ne olduğunu bilmeyen de bi zahmet girsin okusun forumları bakma biniyoruz maddiyatsızlıktan bu motorlara para olsa zaten kimse bu ufak motorları kağale bile almıcak tepemizdeki saolsun 1.5 tl lik benzini 4.75 tl ye gazlar 500 600 dolarlık motorları 5000 6000 tl ye gazlar bu şiddet bu celal burdan geliyor selo kardeş kızdığım nokta bu en dandik en kötü teknoloji ürünleri 3. sınıf ülkelerin bile kullanmadığı matah bişemiş die bizi enayi yerine koyup gazlarlar bunların kdv si ötv si gümrük vergisi bitmez arkadaş özelleşe özelleşe memleketi yaşanmaz hale getirdiler kaç para alıon 1000 tl kime sorsam ya çift iş yapıom anca geçiniom böle bağnaz düşünceli insanlar olduğu sürece biz mahkumuz bu motorlara binmeye ve böyle yaşamaya kızdığım nokta bu selo kardeş uykudan uyanamadı bizim milletimiz

Koray abiye hak veriyorum.Sonuna kadar haklısın.

Selo , ben anketi açarken Almak isteseydiniz tercihiniz hangisinden yana olurdu ? dedim.
Kim hangisini tercih ederse onu oyluyor.
Ben sadece arkadaşımla iddia'ya girdim bu yüzden anket açtık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosikleti: Honda Cb125E

yarın satarsın artık

yazılanları okuyup anlamak istediğimiz gibi anlar sonra da anladığımız gibi cewap verirsek komik duruma düşeriz

böyle birşeyi merak ediyorsan kıyasladığın motorların piyasaya çıkış tarihinden itibaren en fazla satanına ve piyasaya parçalarının düşmesine baksan en çok tercih edileni bulursun

yada forumda motor topiclerinde en çok sayfayı kim ilerletmiş bir baksan anlıcan ;) saygılarla

Motorcu48 , teşekkürler.

Ben baktım bu 4 modelide derinden araştırdım.Kullanmadan birçok kişinin tecrübesini , videosunu , hatalarını ve görüşlerini öğrendim.
Fakat dediğim gibi bir arkadaşımla iddiaya girdik amacım en çok oyu hangi model alacak bunu öğrenmemiz.

TVS Apache RTR 150
22 66.67%

HONDA Cbf 150
5 15.15%

YAMAHA Ybr 125
5 15.15%

HONDA Cb125e
1 3.03%

Teşekkürler oy veren herkese.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar