@cgty ciddi misin?
Evet 2 kez ceza ödedim aynı hafta içinde her an farklı ceza gelebilir çünkü her gün uygulama var bizim köşedeki bakkalın orda dahi mobese var neyse kağıttan külah yapıp kafama taksam ceza yemem,yada plaka iptali yapsam ceza yemem,hatayda terörist suriyeliler kol geziyor her yerde bomba patlatıyor adamlar işi gücü bırakmış motorcuları izliyorlar bomba patlayınca ne hikmetse mobeseler o an çekim yapmıyor ciddi anlamda para kaldırmanın,tezgahın dışında hiç bir olayı olduğuna inanmıyorum bu uygulamanın,eşek gibi cezamı ödedim o ayrı.
hocam sende ne yaptın altlarindaki motorlar zaten yakalar zibidileri..Kocaeli'de VFR li olan da varAma kullanmak nerde ? Kafada malum zabıta kepi ışıklarda benlen yarışmaya çalışıyor
Viraja gelince panik fren falan. Polis mesleğinde olanları sevmemekle birlikte hepsi zanlı ya da suçlu değil. Kötü örnekleri yazan arkadaşlar fotoğraflarını çekip savcılığa suç duyurusunda bulunmadıkça hiçbirşey yazmaya bence hakları yok!
Bu arada motosikletli polislere gerçekten 1000 cc makine gereksiz. Ancak Supersport makine bence gerekli. Bu konuda çalışma olmasını umuyorum. Otobanda osurarak giden zibidileri yakalamaları için bence şart!
selcuk sakin ol yavrumadam devletin bir memuru konu açmış herkes görmemiş gibi yazıo eger soruysa konu açın.. yapmayın gözünüzü sevim oda motora binio sizde yok şu nasıl yapılıo bu nasıl oluo bırakın ya...
hocam sende ne yaptın altlarindaki motorlar zaten yakalar zibidileri..
600 RR ın arkasından nasıl yakalayacak? Yapmayın mantıklı olalım. Bence polis teşkilatı yanlış yolda. Ş.içi, köprü vb. yoğun yerlerde polisler motosiklet üstünde tek olarak (çift moto olarak gibi) super moto tarzı xt660x vb. konumlandırılmalı. Yüksek süratle akan yollarda iri enduro yerine SS olabilir. Maksat kaçmak olunca esnek, kıvrak makineler yoğun trafikte polisten kolay sıyrılacaktır. Örneğin bende xt600 var. VFR vb. 1000 lik süper endurolar nasıl gelecek araç aralarından?