ben 2007 yi 6400 e sattım geçen yıl. ederi başka ama piyasa fiyatları belli
siz kendiniz söylüyorsunuz piyasa belli dıye alanın ılk motoruysa buyuk anlamda yanı tabıkı 3-5 bakmaz hevesden alır ama sız bılınclı bırısıne o fıyatları asla satamazsınız ..ilk cıkısta bu zaman kadar 6 tane hyo alıp bınmıs bırısı olarak soyluyorum sizin motorlara gelınce tabıkı motorlar sızın dıledıgınız fıyatları yazarsınız ama 8000 binde bir motora 9000 bın verecegıne madem 9 verdım 1 daha verır sıfır alır ılk ben marşa basarım tabı bu benım düşüncem yanlıs anlasılmasın kımsenın motoruna ve fıyatıne dedıgım yok tercih meselesi ama 2.el dıye de bir şey var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:37 ----------
Bugün Malatya'dan motoruma bakmaya geldiler. Pazarlık falan yapıyorduk o esnada hataydan bir arkadaşın 8250 ye motorunu bıraktığını söyledi 2012 5 binde. Motorun sahibide forumdan bir abimiz zaten. Sahibini tanıyorum, o motorda iyidir ancak benim fiyatım bu diyerek konuyu kapattım. Ancak akşam hataydaki motorun sahibi abimiz ile görüştüm bana söylenen fiyatın yalan olduğunu öğrendik. Kendiside arayıp malatyadan gelenlere sevgilerini iletti. Kısacası demek istediğim şudur ki 2012 model 2011 model motorların fyatları aşşağı yukarı bellidir. Piyasayı hepimiz az çok biliyoruz. Bu şekilde şu motorun sahibi bu fiyatı verdi diyenleri burdan yazıp en azından motorların değerlerini koruyalım![]()
2, elde değer korumak dıye bir sey yoktur bu çeyrek altın değildirki alış satıs fiyatı sabıt olsun adam vardır acıl satar aradıgı motoru bulmuştur yada başka sebepden adam vardır sıfırından pahalıya satar.tabi satabilirse...serbest piyasa budur kımse kımsenın malını öldürmez herkes kendine yarayacak fiyatı yazar....şimdi geçen hafta küçük kardeşime yeni kasa cbr 125 aldık heryerde 6000-6500 istiyorlar 10.000.-15.000 km motorlara adam sıfırı 7000 olan motora 7500 tazmıs 8000 km de yuh yanı 4.850 aldık cam gibi tertemiz yenı kasa turuncu sıyah motoru .... ne yanı şimdi bir uygun aldık diye suclumuyuz piyasamı öldürdük hayır adam zaten sıfır ıken 5000 almış üstünede agv kaskıda hediye etti arkamızdan helalleştik geldık