[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar,akşama görüşmek üzere.

Iyi aksamlar dostlar. Bugun ninja Muafferin yanina ugradim (izindeyim ya geziyorum iste), iki tane poster istedim, istemedigi rusvet kalmadi. Alti ustu iki tane motor resmi. Kazara motor alsak basimiza neler gelecek kim bilir. Dostlar buna bir dur diyelim artik. Yeter bu Adanali motor severlerin Muzafferden cektigi..

mecbuuuur.:queen:

Teşekkür Ederim Bora Abi :rendeer:
önemli değil mehmetim,tekrar güle güle kullan kardeş,kazasız-belasız.:cat:

Darısı da olmayanlara diyelim:thumleft:
amiiiin.:thumleft:

Iyi aksamlar dostlar. Bugun ninja Muafferin yanina ugradim (izindeyim ya geziyorum iste), iki tane poster istedim, istemedigi rusvet kalmadi. Alti ustu iki tane motor resmi. Kazara motor alsak basimiza neler gelecek kim bilir. Dostlar buna bir dur diyelim artik. Yeter bu Adanli motor severlerin Muzafferden cektigi..

günaydın hayırlı sabahlar.recep kardeş keşke çektiklerimizin hepsi muzaffer gibi dert olsa.ben 15 gündür ttnet,ten çekiyorum .bi baglantı kuramadılar.akşama görüşmek umuduyla.

Günaydın millet :rendeer:

Albayım, bu muzaffer var ya :cyclopsan neyse ben söylemeyim :p

Yeni motorun Hayırlı olsun Mesut, Allah kaza bela vermesin artık kuyruk doğrultma işini bi sıraya koyarsınız. Akşam Mehmetin CBF1000 kuyruğu doğrulacak, haftayada 600F kuyruğu doğrulur. Öyle değilmi Mesut :wiinkk:

Fatih abi bende zamanında TTnetten çok çektim Boşadım gitti :mrgreen: şimdi süperonline ile sevişiyoruz :thumleft:

Günaydın dostlar. Mesut hayırlı olsun motorun kardeşim iyi günlerde kullan. Tekerine daş deymesin:rendeer:

Merhaba dostlar,

Mesut Hayırlı olsun kardeşim.

Mehmet,
Çok şık görünüyor. Allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun.

Gunaydin Arkadaslar...Herkese hayirli isler...:rendeer:

Iyi aksamlar dostlar. Bugun ninja Muafferin yanina ugradim (izindeyim ya geziyorum iste), iki tane poster istedim, istemedigi rusvet kalmadi. Alti ustu iki tane motor resmi. Kazara motor alsak basimiza neler gelecek kim bilir. Dostlar buna bir dur diyelim artik. Yeter bu Adanli motor severlerin Muzafferden cektigi..

Albayim,ben de gecen C.tesi gunu dolasiyordum.Bi ugrayip selam vereyim dedim,bu arada bi tane de yazlik eldiven bakarim.Yuksel kardesimiz oradaydi...Muhabbetin sonunda sirtimda yazlik bi Dainesse mont ve elimde Istanbuldan getirilmek uzere bi siparis listesi vardi.Nasil oldu anlayamadim.....:silent:Allahtan motor almaya falan gitmedim yoksa arabayla falan dukkandan cikardim heralde...:queen::queen:Yuksel kardesime buradan tekrar tesekkurler...Adanadaki yaz sicaklari icin dogru bir mont tercihi yaptim sanirim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:10 ----------

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/05/21/tgcpY.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/05/21/RIu.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/05/21/ncpiN.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/05/21/Mgquz.jpg

Gule gule ,kazasiz belasiz kullanman dilegiyle hocam...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:12 ----------

Aksama kismetse yeni motosikletimle toplantiya katilacagim cıbır 600f

Mesut hayirli ugurlu olsun...Sana da kazasiz belasiz suurusler diliyorum,tekerin duz bassin...:cat:

Mehmet, Mesut hepinize hayirli olsun tekerinize tas degmesin. Gokmen seninde ustunde paralansin guzel ve keyifli gunlerde kullan.
Aksama gorusmek dilegiyle..

lütfen akşamki toplantıda söyleyeceklerinizi yüzüme söyleyinnnnnn:queen:BU ARADA akşamki KUYRUK doğrultma işini malisf TEKFEN MESUT TARAFINDAN organize ediliyor BU YÜZDEN diğer arkadaşlar BİRDAHAKİ TOPLANTIYA ORGANİZE OLSUNLARRRRRRRRRRR:rendeer:

lütfen akşamki toplantıda söyleyeceklerinizi yüzüme söyleyinnnnnn:queen:BU ARADA akşamki KUYRUK doğrultma işini malisf TEKFEN MESUT TARAFINDAN organize ediliyor BU YÜZDEN diğer arkadaşlar BİRDAHAKİ TOPLANTIYA ORGANİZE OLSUNLARRRRRRRRRRR:rendeer:

Söylemeyim, söylemeyim diyorum ama olmuyor, adaşım lokma oldumu toplantıya katılıyon ne iş :bounce: diğer zamanlar yoksun esefle kınıyorum seni :p
Arkadaşlar acı bir gerçek paylaşmak istiyorum, akşamki toplantıda malesef hafta sonu kampımızın detaylarını görüşemiceğiz, bizim asolist (adaşım muzo) mikrofonu eline aldımı bize konuşma fırsatı vermez :mrgreen:

Mesut Abime Hayabusa'sı hayırlı olsun...:cat:
Mesut'a sibiar 600 F'i hayırlı olsun...:cat:
Mehmet'e CBF 1000'i hayırlı olsun...:cat:
Gökmen'e Dainese Montu (Motosiklet kadar pahalı nede olsa) hayırlı olsun...:cat:
Allah hiçbirimize kaza bela vermesin... Tekerimiz düz bassın...

herkese iyi günler dilerim...
mesut kardeşim hayırlı uğurlu olsun, tekerin düz bassın, Allah kaza bela vermesin...

Günaydın millet :rendeer:

Albayım, bu muzaffer var ya :cyclopsan neyse ben söylemeyim :p

Yeni motorun Hayırlı olsun Mesut, Allah kaza bela vermesin artık kuyruk doğrultma işini bi sıraya koyarsınız. Akşam Mehmetin CBF1000 kuyruğu doğrulacak, haftayada 600F kuyruğu doğrulur. Öyle değilmi Mesut :wiinkk:

Fatih abi bende zamanında TTnetten çok çektim Boşadım gitti :mrgreen: şimdi süperonline ile sevişiyoruz :thumleft:

Kuyruk doğrultma sıralaması diye bişe duydum sanki... Sıraya kaynak yapmayalım arkadaşlar... (Gizli mesajdır.) :rendeer:

Bahadır Kamp parasını yatırdın mı ??? Yoksa akşam elden mi verceeeeen... :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar