19 mayıs Çeşme gezimiz :)

Baktık havalar sıcak, kendimizi bu hafta Çeşme'ye atıyoruz. Çok hoş vakit geçirdiğimiz bu etkinlikte bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür eder, hep beraber nice güzel geziler dilerim.

NOT: ARKADAŞLAR ÇEKİLDİĞİMİZ FOTOĞRAFLARIN %60'I MAALESEF MAKİNEDEN DOLAYI SİLİNMİŞ VE PROGRAMLA BİLE KURTARAMADIK. BU SEBEPLE MEVCUT RESİMLERLE PAYLAŞIM YAPIYORUM :/.

İlk olarak Narlıdere'de bir araya geliyoruz.

IMAG1038.jpg

IMAG1040.jpg

_DSC0099.JPG

_DSC0101.JPG

_DSC0102.JPG

Son hazırlıklarımızı tamamladıktan sonra Narlıdere'den Çeşme'ye doğru gaz açıyoruz.

_DSC0105.JPG

Yolda ilk işimiz yakıt almak oluyor. Atıyoruz kendimizi benzin istasyonuna. Sonra atıyoruz yine kendimizi yollara :).

_DSC0111.JPG

_DSC0114.JPG

_DSC0116.JPG

Çoğumuzun aç çıktığı bu yolculukta ilk olarak kendimizi Ilıca'daki Şevki'nin kollarına atıyoruz ve kumrularımızı afiyetle yiyoruz :)

_DSC0123.JPG

Yemeğimizi yedikten sonra kendimizi Ilıca sahiline atıyoruz. Tabii öncesinde motosikletlerimizi gölgeye almayı ihmal etmiyoruz. Ekipmanlarımızı ise Murat'ların evine bırakıyoruz. :)

_DSC0132.JPG

_DSC0133.JPG

_DSC0134.JPG

_DSC0141.JPG

_DSC0143.JPG

Hazırız!

_DSC0144.JPG

Kendimizi Çeşme'nin serin sularına atıyoruz. Yüzüyoruz, topla oynuyoruz, çok hoş vakit geçiriyoruz. Aramıza sevimli bir dostumuzu da katıyoruz :).

480194_10200635420439835_535167007_n.jpg

_DSC0194.JPG

_DSC0175.png

Bol bol eğlendikten sonra tekrar İzmir'e dönmek üzere yola çıkmaya hazırlanıyoruz. Öncesinde party hard yapıyoruz :D.

_DSC0230.JPG

Dönüş yolunda, Çeşme'ye giderken benzin almayan arkadaşlar motosikletlerine takviye yapıyorlar :).

IMAG1044.jpg

IMAG1048.jpg

İzmir'e vardığımızda yollarımızı ayırdığımızı düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Grup olarak hızımızı alamıyoruz ve kendimizi inciraltına atıyoruz :).

IMAG1054.jpg

_DSC0253.JPG

İnciraltı'da da bir süre oturduktan sonra ve atıştırdıktan sonra evlere gitmek üzere dağılıyoruz. Böylece, bu haftasonu ile deniz sezonumuzu da açmış bulunuyoruz :).

Diğer etkinliklerde görüşmek dileği ile kendinize iyi bakın.

Saygılarımla.

Silinen fotoğrafları merak ettim şimdi:bounce:
Bizim forum alışkın değil böyle fotoğraflara hehe :cherry:
O değilde siz iyicene yazı getirmişsiniz ne güzel valla imrenmemek elde değil :)

siz siz olun korumalariniz olsa bile omuzlari ve bacaklari acikta birakan kiyafetlerle motosiklete binmeyin arkadaslar. guzel gezi, iyi eglenilmis belli, Allah bozmasin.

çok güzel gezi olmuş tekeriniz düz bassın

Teşekkürler.

Silinen fotoğrafları merak ettim şimdi:bounce:
Bizim forum alışkın değil böyle fotoğraflara hehe :cherry:
O değilde siz iyicene yazı getirmişsiniz ne güzel valla imrenmemek elde değil :)

Blog'a bir kaç fotoğraf daha ekledim. Oradan bakabilirsiniz.

Süper...
Tekerinize sağlık... :cat:

Teşekkürler. Sizinle de bir İzmirli olara tanışalım bir gün :).

siz siz olun korumalariniz olsa bile omuzlari ve bacaklari acikta birakan kiyafetlerle motosiklete binmeyin arkadaslar. guzel gezi, iyi eglenilmis belli, Allah bozmasin.

Teşekkürler.

İzmir'in güzelliği işte
biz ankara bozkırında sıkılınca haftasonu en fazla kızılcahamam beypazarı nerede Allah'ın dağı varsa anca orda alıyoruz soluğu :(

Teşekkürler.

Güzel bir gezi olmuş
paylaşım için teşekkürler

Rica ederim. Teşekkürler.

İzmir'in güzelliği işte
biz ankara bozkırında sıkılınca haftasonu en fazla kızılcahamam beypazarı nerede Allah'ın dağı varsa anca orda alıyoruz soluğu :(

Ankarada vakti zamanı bol vakitler geçirdim. Hatta askerliğimi bile orada yaptım. Fakat gel gelelim iş yaşamaya gelince bana çekici gelmiyor. Deniz olan yere alışmışız. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar