- Konu Yazar
apacheye gerekli kit neler acaba direk bağlanmıyor xenon dediler
Takip ettiğim kadarıyla bu xenon farları taktırmak hep sıkıntılı.Bu kadar sıkıntıya niye girer bu insanlar anlamıyorum.Zaten xenona bi sürü para bayılıyon bide taktırmak için para bayılıyon bide üstüne olmuyo(çoğu konuda rastladıklarımı söylüyorum)Bide muayeneye girmek için söktürmen gerek bu kadar sıkıntıya girmek neden acep![]()
Xenonla hiç uğraşma arkadaşım bende taktırayım mı diye düşündüm iyce araştırdım. Motorun orjinal ampulü çok kaliteli ve elektrik tesisatın değişmesi gerektiğini söylediler. Bayağı teferruatlı bir olay yani en güzeli orjinal olması.:thumleft:
yaklaşık 2 ay önce taktırdım.
mondial servisi istanbulda bi parçacıdan direk motosiklet zenonu istedi ve hıd marka geldi.
motosiklete montajı yapıp sabitledi ve süper ötesi bi görüntü yakaladık. (fotoları drift başlığına attım) sönme yanmama gibi bi sorun kesinlikle olmadı. merceksiz taktırma diyenler için söylüyorum benim taktırdığım merceksiz ve hiç bir sorun yok ortalama bir araba kadar ışık elde edebiliyorum.
fiyatıda:50 tl zenon 20tl montaj :70 tl
aÇok doğru katılıyorum orjinal fabrika çıkışlı xenonlu değilse sonradan da taktırma bir sürü dert sorun çıkarıyo ancak xenon'a çok çok yakın h4 ler var onlarda hemen hemen aynı fiyat ama xenondan daha iyi