TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ikincil hava emiş bilmem nesi olarak geçiyor o onun sele altına giden uzun hortumunu sökünce egsoz takılı gibi ses yapıyor:)ne kadara değiştirdiniz kaç kmde değişiyor

Arkadaşlar selamlar,

Resimdeki filtre SAI filtresidir. Sadece benzinde olan pislik veya kalıntıları, aynı yağ ve hava filtresindeki gibi işlem yaparak temizlemeyi sağlar. Normalde 2 veya üç bakımda bu filtrenin değişmesi gerekmektedir.

Saygılar

sbr

Arkadaşlar selamlar,

Resimdeki filtre SAI filtresidir. Sadece benzinde olan pislik veya kalıntıları, aynı yağ ve hava filtresindeki gibi işlem yaparak temizlemeyi sağlar. Normalde 2 veya üç bakımda bu filtrenin değişmesi gerekmektedir.

Saygılar

tamamda bu filtrenin bir ucundaki hortum tamamen boşta..dışarıdan havayı alıp emiş valfine gönderiyor..yani içinden benzin geçmiyor?

tamamda bu filtrenin bir ucundaki hortum tamamen boşta..dışarıdan havayı alıp emiş valfine gönderiyor..yani içinden benzin geçmiyor?

Çok pardon filtreler karıştı. Şimdi anlatayım. Sabah mahmurluğu sanırım ama olmaması gereken bir şeydi :)

Egzostdan çıkan kirli havayı temizlemektedir. Euro 3 normlarında olmasına yardımcı olan bir parça.

Arkadaşlar motorsiklet için hiç aranızda POLYESTER BEYAZ TENTELİK BRANDA kullanan oldu mu?

sbr

Aha işte tam bizlik bir şey buldum :) Selami abi, Sabri abi, hele bir bakın. Okan en çok senin işine yarar bu, zaten seni bir yakalasalar, senden alıcakları parayla TR'nin borcu kapanır :queen:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A8ymCyH6qrU

http://www.ebay.com/itm/PDLC-7-X-4-...091?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a807ffeb3

oooo çok başarılı bir ürünmüş ama fiyatını grünce hayal kırıklığına uğradım.. ben yine köprüden geçerken akrobasi yaparak geçerim daha iyi:)

Çok pardon filtreler karıştı. Şimdi anlatayım. Sabah mahmurluğu sanırım ama olmaması gereken bir şeydi :)

Egzostdan çıkan kirli havayı temizlemektedir. Euro 3 normlarında olmasına yardımcı olan bir parça.

Bende diyorum nasıl benzini süzüyor:)geçen gün benzin filtresini temizledim kıl yumağı çıktı:) Serkan Bey servis kuponlarında anladığım kadarı ile 2 bakımda bir yağ değişimi yazıyor ben mi yanlış anladım acaba

Egzost gazlarını süzüp emisyon değerlerini Euro 3 normlarına uygun hale getiren filtreyi söken ve söktükten sonra bu işlemin herhangi bir mahzurunu yaşayan var mı acaba forumda? Sanıyorum bu parça dizel motorlu yeni araçlarda bulunan DPF' nin yaptığı işi yapmak için orada bulunuyor ve bu tarz parçalar egzost gazlarının basıncını yükselten dolayısıyla motor performansına negatif anlamda etki eden parçalardır. Sökmeniz halinde yaşanacak sıkıntı motor sıcaklığının bir miktar artmasına bağlı sorunlardır. Deneyen gören pratikte ne olduğunu tecrübe eden var mıdır ki??

sbr

abi nasıl yapıon harbi ya.

5 viteste giderken, sol elim elcikteyken sağ elimle arkaya doğru arkaya doğru uzanıp elimle 2 harfi kapatıyorum. bu esnada gaz kolunda uzak olduğum için motor yavaşlamaya başlıyor, gişeden geçtikten sonra 2 vites küçülterek tamgaz yardırıyorum:queen:

5 viteste giderken, sol elim elcikteyken sağ elimle arkaya doğru arkaya doğru uzanıp elimle 2 harfi kapatıyorum. bu esnada gaz kolunda uzak olduğum için motor yavaşlamaya başlıyor, gişeden geçtikten sonra 2 vites küçülterek tamgaz yardırıyorum:queen:

lütfen evde denemeyiniz!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar