deli çerkeş de geldi, saz ekibi tamam oldu.
komplo teorilerinizi sallamıyoruz diye ne bu şiddet bu celal arkadaşlar?
şanlı istihbarat servislerinden önce bizimkiler bildi bombayı tayyip erdoğanın patlattığını ve destek veren herkesin yüzüne tükürülmesi lazım gelen aşağılık insanlar olduğunu.
nasıl hastalıklı bir hal içinde olduğunuzu görememeniz enteresan.
Kunuşamayacak fikirlerini söyleyebilmek için busaatleri seçmen manidar geldi bana,tabi bu benim fikrim komplocuyuzya ondanda olabilir,sanırım cevap verecek kimse kalmamıştırda sabaha kadar hüküm sürerim diye düşündün,herneyse değer verdiğim bir kişilik olmadığından bu konuda fazla yazmayacağım.
Şanlı istihbarat servisinden önce bizim çozdüğümüz birşey olduğunu sanmıyorum zira mal sen göremesen yada görmezden gelsende ortadadır,
ha bira fikir jimlastiği yapılmıştır evet ama bunada gerek olmayabilirdi,
nasıl olmayabilirdi mesela,
mesela Emine Ülker Tarhan senin alametitırışka içEŞleri bakanına ( ki artık öğrenmişsindir biz kendisine konuşmaktan muzdarip yürüyen takımelbise diyoruz)
neden Reyhanlıya gitmediniz ABD denmi korktunuz diye sorduğunda iki kelam edebilip bize gerçeği anlatsaydı,
yine mesela failleri bulduk diyip yine kendi partili bakanı tarafından yalanlanmasaydı.
Mesela Boşbakanın memleket yanmış neyime ben giderim beyime diyip ABD ye gitmeseydi hani olacak çey değilya mesela dedik da
tabu bunlara inanmamızda şu ikiyüzlu foşbakan videolarından sonrada nekadar inandırıcı olurdu tartışılırya boşver dalmayalım oralara sıkışırsın,
mesela senin şanlı istihbaratının müsteşarı köpeklerle görüşmeler yerine asıl yapması gerekeni yapıp haberi alaydıda önleyeydi mesela ve açıklasaydı böyle olacaktı ama izin vermedik diye,
Cumhurunun başı konuşaydı birkaç kelam mesela
ula hadi bunlar olmadı
bari Ağlamaktan sorumlu bakanınız bülentiniz bir iki salya sümük göstereydi bizlere,
ama tabi laf benimkide miyanmar için falan ağlarken bitmiştir salyası sümüğü,hem zaten burun akıntısı 19 mayıs için gerekiyor kendisine saklamalı))
Gelelim anlayamadığın ruh halimize
anlayaman gardaş
zira biz bayraksız değiliz bilinmi?
topraksız değiliz
vatansız değiliz,
haysiyetimiz olduğundan dokunuyor be bize
rahat değiliz anlayacağın senin gibi
huzursuzuz alevi vatandaşlarımızın kapılarıın boyanmasından mesela
mesela Sivas davasının kapatılmasından huzursuzuz sayenizde,
hizbullahı salmanızdan rahatsısızız bilinmi
soruya bak bendekide yahu nereden bileceksinki,boşver yi makarnanı yat aşşağıya
45 yılın bomboş geçmiş bundan sonrasında ne bekleyeyimki senden.