[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
evet belirlendi.c.tesi sabah çıkacak olan arkadaşlar,geçen defaki gibi alış-verişi yapacaklar.gürsel de sucukları halledecek.kesin sayı henüz belli değil,haftaya çarşamba netleşecek.perşembe günü buraya yazıp gelmek isteyen arkadaşlara duyuracağız.

Adana İl Temsilcisi
geçen yıl da arkadaşların kamp yaptığı,karboğazı.su/tuvalet/kamp masaları var.

Evlat acisi gibi koydu bide gittim kendi ellerimle teslim ettim.:( sabaha kadar icecem once alkol komasina sonra nikotin komasina sonra kafein komasina ne kadar koma varsa sabaha kadar hepsine girip cikacam.

Evlat acisi gibi koydu bide gittim kendi ellerimle teslim ettim.:( sabaha kadar icecem once alkol komasina sonra nikotin komasina sonra kafein komasina ne kadar koma varsa sabaha kadar hepsine girip cikacam.

Neyi ellerinle teslim ettin anlamadım ama yinede mübarek gecede komaya girme bence.:cat:

Abi motosikletimi biricik kawami sattim koma isin gırgır yani. Ama mersinden adanaya kadar sirtinda ceket elinde kask ayagimda ayakkabilarla tok dolmuslarinda koltukta gelmek degisik bi fantazi oldu diyebilirim. Bi ara kaski takip kafami camdam cikarasimda gelmedi degil hani :))

Maşallah Mesut Bi komadan girip öbür komadan çıkıyorsun. Komando gibisin...:queen:
Hayırlısı olsun yenisine bak kardeş. :)

tuc

Şimdi 19 mayıs pazar günü tatil ve gezi yok demiiii.
Tam şanssızım yahuuu

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.bugün itibarıyla yağmurlar bitti,sıcak sımsıcak günler bizleri bekliyor.artık kızgın kumlardan serin sulara atlarız.:queen:
mesut hadi hayırlısı olsun.:cat:
yusuf,adım adım türkiye.:king:

Yusuf abi ta Erzurumlardan kalkıp İstanbul'a, Muzaffer abiye yemek ısmarlamak için gitmiş olamazsın, değil mi yani öyledir umarım, gerçi sende bunu yapacak yürek onda da yaptıracak göz var ama bilemedim şimdi :p

günaydın Adana Mt hayırlı Cumalar
Mesut hayırlısı olsun kardeş yeni motorunu bekliyoruz aklında hangi motor var bilmiyorum ama:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar