Google Chrome sen en güzel duyguların katilisin

Yahu beni şu chromeden birileri kurtarsın ne olur...:salut:

ne lanet bişey bu..ne halden anlar ne yardımcı olur...ne kalkıp bi bardak su verir...:queen:

namıssız tarayıcı...:p

yıllardır mozılladayım...mozılla en son sürümü indirmeme rağmen arada bir takılıyor...örneğin yutub videolarını tam ekranda izleyemiyorum..garip ama öyle...

mozılla neden vazgeçilmez..kolay yollarına alıştım belki...

chrome acayip bişey öküzlemesine bodoslamasına yapılmış sanki...yoruyor..hem elimi hem gözümü..gereksiz ama çoğu arkadaşım güncellemelerinden ve sağlıklı çalışmasından dolayı kromdan şaşma diyor...

mozılladaki sorunumu nasıl çözerim bilemiyorum sizi bu husus da rahatsız etmek istemiyorum....

sadece mozılladaki gibi üst barımı istiyorum bu mümkünmü...ama unutmayın ben bu konularda cahil biriyim...2+2= 4 şeklinde tek tek anlatırsanız sevinirim...

sorun şu...mozılladaki üst dalga kromda olsun...çokmu bişey istiyom nan...:sunny::santa:

bu da malum kahrolası Chrome ve mahdumları...:pl::thumright

mesela kromda video tam ekranlarında vs sorun yok ama ...her şifre girişimde bunu kaydedeyimmi falan diyor çıldırmamak elde dğeil..krom sinir bozucu ama alışcaz artık...

mozılla hususunda da yardımcı olmak isterseniz sevinirim tabi...ama kroma alışmak zorunda olduğumu ısrarla söyleyen 20 yıllık net kafeci dostlarım var...neden chrome diye verilen cevabı en güncel tarayıcı olması imiş...adı batsın kromun...

ha birde bu sayfanın ingilizceye çevrilmesini istiyormusn sorusu harbiden çıldırttı..biliyorum bu özellikler ayarlardan kapatabilirim ama onuda maalesef bilmiyorum...cahillik zor bişey abicim...

unutmadan chrome dan TWITTER a giremiyorum..güvenlik uyarısı veriyor asla izin vermiyor...alllammm...

bu yazılardaki alt kırmızı çizgilerede uyuz oluyorum...akıllı kelime bilmem şeysi o dimi...

ulan 14 lük ergen gibi isyan etmişim valla..mesajımı okudum da şimdi...:queen:

Vallahi ben de mozillacıyım. Hepsi yüklüdür fakat mozilla kullanırım. Mozilla dediğin gibi takılmalar yapabiliyor. Bu yüzden firefox nightly kuracaksın. Mozillanın aynısı olmakla beraber, aynı firmanın zaten. Takılmalarından eser kalmayacak.

İlacın bu:

http://nightly.mozilla.org/

Vallahi ben de mozillacıyım. Hepsi yüklüdür fakat mozilla kullanırım. Mozilla dediğin gibi takılmalar yapabiliyor. Bu yüzden firefox nightly kuracaksın. Mozillanın aynısı olmakla beraber, aynı firmanın zaten. Takılmalarından eser kalmayacak.

İlacın bu:

http://nightly.mozilla.org/

kingsin sen ganga...:rendeer: hemen deniyorum...:king:

ilk sayfada windows standart wındows expres diyor hankısını seçem...

Opera cidden iyidir ama, ama chrome'a kötü demek :sunny:
n3tys.png

Onu engelleyen bir firewall falandır büyük ihtimalle. tvidine ben baya rahat giriyorum. Ayrıca bir daha sorma seçeneği illa ki vardır onda

Evet, bu beni de sinir ediyor. Belki kolaylık olur, yeni sekme aç dediğinizde çıkan sayfada son girdiğiniz sayfalar görünür, onu mouse ile yukardaki çubuğa sürüklerseniz bir kısa yolu oraya yerleşiyor. Ama bu sayfaların çıkması için nasıl bir düzen var bilmiyorum, yakaladın mı üst çubuğa sürükleyeceksin.

Mete sorun sende :)) Chrome bi alış bidaha bırakamazsın. Sigara gibi.

Örnek vereyim. Pc de kullanıyorsun. Cepden gir g mail adresinle bağlan :)) herşey pc deki gibi karşında.

Ayrıca mozilladan daha hızlı ve kullanışlı.

Mozillayı 2 yıl kızağa cektim dahada aklıma gelmedi :))

Evet, bu beni de sinir ediyor. Belki kolaylık olur, yeni sekme aç dediğinizde çıkan sayfada son girdiğiniz sayfalar görünür, onu mouse ile yukardaki çubuğa sürüklerseniz bir kısa yolu oraya yerleşiyor. Ama bu sayfaların çıkması için nasıl bir düzen var bilmiyorum, yakaladın mı üst çubuğa sürükleyeceksin.

Yok yaw mete_han onu dememiş kisayollari sormuyor... Menü çubuğunu soruyor :) abi pc de olaydim anlatırdım hepsini resimli hemde ama cepten giriyorum :) chrome'u google hesabıyla tam senkronize olabilmesinden sonra sürekli kullanmaya başladım ancak hala mozillanin üstüne tanımıyorum...

Yok yaw mete_han onu dememiş kisayollari sormuyor... Menü çubuğunu soruyor :) abi pc de olaydim anlatırdım hepsini resimli hemde ama cepten giriyorum :) chrome'u google hesabıyla tam senkronize olabilmesinden sonra sürekli kullanmaya başladım ancak hala mozillanin üstüne tanımıyorum...
O zaman sağ üst köşedeki ünlem işaretli yer az çok iş görüyor, onu denesin?

mozillanın yanında chrome de neymiş laynn... :):)
mozilla bağımlılık yapıyor kısa yollar yer imleri falan fistan bırakamıyorum :)

Yapmanız gereken tek şey, ayarlar menüsünden "Yer işaretleri çubuğunu her zaman göster" seçeneğini işaretlemektir. Aşağıda resimli olarak anlattım. Ayrıca şifre sorma ayarlarını da resimlerden yapabilirsiniz.

Abi Opera kullan tavsiye ederim.Hem hızlı arayüzü de güzel ve kolay.Zaten Opera bundan 5-6 yıl önce paralıydı şimdi ücretsiz.

Arkadaşlar Chrome Plus deneyin derim (yeni adıyla coolnovo). Normal Chrome'dan daha fazla özellikli. Bir alışsanız bir daha bırakamazsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar