Garip adresini bana özel mesaj at hediyeni göndereyimManevi desteğin için teşekkür ederim
![]()
Ayıpsın topraam.Rica ederim. Benim ihtiyaç yok dostum benim şerit var sen 2. Destekleyene gönder
Saygılar
Garip adresini bana özel mesaj at hediyeni göndereyimManevi desteğin için teşekkür ederim
![]()
ben kullanıyorum arkadaşım.bi xenon..
aküye falan hiçbi zararı yok ..
aydınlatma gayet güzel.
yanlız bilen birine baglantı yaptırırsan iyi olur
---------- Post added at 13:18 ---------- Previous post was at 13:16 ----------
mişlen güzel lastiktir.lakin km ömrü az.
pirellide güzel lastik mişlen kadar olmasada ona çok yakın bii lastiktir.
ve 30 binden fazla ömrü var..
Lastikler 2 Ye ayrılir michellin ve diğerleri
Arkadaşlar cbfin dandk lastklernden sonra hangi lastgi takas mükemmel gelir ama mislen cok farklı...
Yinemi sibiefalllammmm yarebbimm 90 bin km çevirdim kaçamıyorum sibiefden alın yazısı gibin bişey...
öpüyorum sibiefe gönül veren dostları mobilden pek bişey yazamıyorum bi merhaba diyim dedim...
bi ege turu yapcam 2500 km var Allahın izniyle...hayatım olmuş cbf150...iyiakşamlar...
Evet mesela ben part time reklam elemanıyım. Irc lastiklerinin, cateye bisiklet odometresinin, ırc lastiklerin, michelin lastiklerin, bosch fren hidroliğinin , shell motor yağının, ngk bujilerin, ask debriyaj balatalarının ve rialli nin sattığı dişlinin ve de daha sayamadığım bir çok ürünün reklamını yapıyor ve ekmeğimi bundan kazanıyorum. Amaç paylaşım falan değil sadece reklam. Çünkü banner a reklam vermek pahalıya geliyor.
s.a hayırlı akşamlar salim beyİlahi çok komiksin:queen::queen:
bende şafak sayıyorum yıllık izne.. şu izne bi cıksamda atlayıp cbf'me ege akdeniz yollar beni bekler..
ne zaman nerde nasılbizde egeye cıkıcaz
fuarda tanısmıstık selam olsun
![]()
Çoktan beri yazmıyorsun forumda CBF in altında mı kaldın noldu?
Ağam bu sefer çabuk sattıın sibiefi,nasıl kıydın ona önce 4,500 dedin sonra 4,750 dedin kaça verdin bilmiyorum.Bi 90,000 de o götürürdü seni:queen:
Karadeniz turu vardı ? O ne oldu abi ?
Seni Cbf 150'nin tanıtım reklamlarına koymak lazım Metehandrocum.
Kaç yüz bin km devirdin o motorla ya değiş artık![]()
Bir tane sen eskilerden CBR 900 RR alda başın belaya girsin![]()
: ) veya ZX-7 parçası en zor bulunanlardan.
Bu arada aylık km ortalamamı tekrar 1000 km üzerine çıkarttım.![]()
Bu lastik muhabbeti ne çok dönüyor forumda yaa.Arkadaşlar parası olan michelin alır parası olmayan diğerlerinden alır burada fanatikçe lastik markasını özellikle öne çıkararak reklam yapmaya gerek yok.Sanki lastik satıcılarının reklamı yapılıyor gibi.
Sibief bi sevda oldu artıkEge Turun ne zaman Mayıs'ta çık gelde köfte yiyelim
o yıllık izin biz marabaların tek ilacı ...iple çekiyoruz reyiz...garip kardeşim ve sana selam olsun...
aleyküme selam dostum..2500 kmlik turum başlar cuma veya cumartesi...
http://www.motosiklet.net/forum/etk...6305-2500-km-lik-mini-ege-turum-basliyor.html
dostum cbf ile alakalı paylaşımlardan kaçınıyorum aslında...çünkü 2007 den beri aynı şeyler yazınca bi garip oluyorum sıkıldım diyebilirim...yanlış anlaşılmasın..hürmetler...
2001eylülünde Uşak dönüşü kızdım makinaya gitmiyor bu uzun yolda diye çıldırdım aga anında sattım birine pcx125 aldım..onada uyuz oldum 800 km de sattım falan çorba oldu...ama özüme döndüm diyim...şimdide sym250 diye sayıklıyorum..kafa karışık valla...
şu lanet sübap seslerini duymasam sıkıntı yok ama sinir bozuyor...sübap ayarı yapılyor servisten çıkıyorum yine ses..duymazlıktan geliyorum napim aga...
abicim Karadeniz turuda temmuzda olcak gibi...veya ağustos artık...
valla 89 binde satmıştım yeni kasayla 4000 yaptım 93 bindeyim şu an...2500-3000 egede yapıcam 1 haftada...eder 95-96 bin...dönüp dolaşıp cebefeye kayıyor gönül aga..ne çare...sanada hayırlı kmler...:rendeer:
bende para yoktu o an 50 lira çıkmadı 230 liraya mişlen taktıramadım 180 liraya ırc taktırdım memnunum...
reyiz salihli uşak izmirden giderken Aydına uğramamak için bir sebebim yok ama 200 km artı girecek napam bilemedim...beni Aydına gelmem için ikna edermisin...:queen: hadi..neden Aydına geleyim..kara kaşın kara gözünemi...köfte hariç...:thumleft::cherry:
salim abinin motoru olmadı mı abi ?Arkadaşlar istanbul çevresinde olmak üzere 2012 MODEL temiz cbf arıyoruz....
Radyator patlamış su kaçırıyormuş....salim abinin motoru olmadı mı abi ?
tamam reyiz..o zaman yüzde yüz nasipse İzmirde buluşuruz..öperim...