lanet olsun böyle motora

Arkadaslar lutfen dalga gecmeyin yani .s.s.s yani gecen kuzenim bana sormadan s1000 rr almis ufff .s.s nasil biliyomusunuz boyle mesela kirmizi isikta duruyorum cok ses cikartiyo gaza basiyorum motor gitmiyo ya resmen yurusem daha hizli yani o kadar. 40-50 ile viraja giriyorum teker kayiyo amortisor desen yok yani sifir. Hele frenleri BREMBO mudur nedir berbatttt 50 ile giderken frene basiyorum Anca 2 dakikada durabiliyo. Bide islak zeminde baya kayiyo yani. Seleside sanki essek semeri. Anlacaginiz nefret ettim bu motordan

;))) begenin hadi

d@elim vereyim ? hem ucuz hem kaliteli

Bende de eskiden 1000 RR vardı. Çekişi , gidişi ve hızı beni memnun etmedi. Sonra Cbf 150 aldım. Her türlü daha iyi önce cbf 1000RR dan.Hemde daha yakışıklı. Ama tek sıkıntım Yakıt. Cbf 150 daha fazla yakıyor !
Not
En büyük hayalim daelim almakk. Umarım bir gün alabilirim !

Himm peki 3 kisi konforu nasil ?
Tekerler hic kaymiyorur kesin?
Frenler eminim mukemmel?
Amortistor?
İscilik kalitesi ?

Yani bilemedim ki simdi

fren tutmazsa artçı kösele ayakkabısının topuğunu arka lastikle maşa arasına sokup fren yapabiliyor en önemli özelliği bu , ön lastiğede pet şişe sıkıştırırsan reyzik sesi çıkartabiliyo

fren tutmazsa artçı kösele ayakkabısının topuğunu arka lastikle maşa arasına sokup fren yapabiliyor en önemli özelliği bu , ön lastiğede pet şişe sıkıştırırsan reyzik sesi çıkartabiliyo

Hahahhhahahaha afadssdjssjsnsisnaksdksmaks cok guldum reyzik sesi cikartabiliyo ahahahahaha :D ama fren perfomansi kisiden kisiye degisir yani degil mi ? Mesela ben sivri uclu sert topukluyla daha hizli durdurum yani degilmi. Birde pet sise ile beraber ekzostttt seti taktrabilirmiyim akrafofic yada yoshifura veya ne bilim figer felan ? Olabilirmi yone reyzik sesi cikarmi

Birader süpersiniz ya kopardınız boğazım acıdı gülmekten.:queen:

Adam da milleti kopardı resmen yani. Sen kalk bula bula kawasaki gibi markaya tosla.:pr: Kawasakiye karşı daelim muahahaaa.

Ben de çok memnunum, İstanbul'dan İzmir'e giderken 385 km tek teker yaptım. Sadece molalarda arka tekerleği de yerden kestim. Bu sayede %13,31 oranında yakıt tasarrufu sağladım.

sen 1000rr bana ver ben razıyım su sıçratmasına selesinin setliğine :) hemde senin başın ağırmamış olur :) emme bedeve vereceksen

Forumun böyle olmasının sebebi kesin aküdür değiştirin geçer. :) Yada meme yapmıştır o bi ojeliycen devam :) :)

Motosikleti
SuZan
ne yamaha ne kawasaki.. yeni trend yamasaki ..!!! :queen:

Yamasaki-Pulsar-Copy-S.JPG

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Öyle motor mu olur...
Binemedim bir türlü,,,
Tam üzerine oturuyorum ,
Gayet güzel çalıştırıyorum,
Vitese takıyorm....
Yok...
Altımda motor yok...
Gitmiş..
Haberim yok....
Böyle motor mu olur yahu..
Haber vermeden nereye gidiyorsun...
Hayır gittin, depon neden boş geliyorsun...
Kimlerle geziyorsun anlamadım...
Sakın almayın bu motoru......
Tavsiye etmiyorum...:)
Aman aman....

geçen gün bi motorla konusuyorum.. Dedimki sen kawasaki misin diye? Yok ben kawasaki daelim canım benim dedi!!! Ulen Tolga girişirim seninle münakaşaya şimdi görürsün.. :) Dünden idmanlıyım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar