lanet olsun böyle motora

Paraya kıydım gittim son model 1000rr aldım , almaz olaydım ,30 senelık motorcuyum böyle dandik motor görmedim . motor 1000 lik ama 600 lükten dahamı iyi gidiyo hayır, gaza çok basınca kıç atıyo , su birikintilerinden geçerken su sıçratıyo ,selesi mermer gibi popona batıyo ,süspansiyon desen yok ,cekirdeğin üzerinden geçsen hissettiriyo , gidonu dönmüyo ,bide deposu delik galiba benzin alıyorum hemen bitiyor ,yolda giderkende herkes arkamdan bişeyler mırıldanıyor :queen:.hele birde kasksız bineyim dedim saçlarım bozuldu . işte o an böyle motor olmaz olsun dedim bir dahada binmedim . ama d@elim öylemi,kaliteleri aynı ama d@elım daha rahat ucuz ve yakışıklı ,en iyisi d@elim :king:

modlar bu işe bi el atın gayrı , tiksinir olduk forumdan .

ninja kullanıcısıyım,1. vitesde arkadan biri itmeden kalkamıyorum bende satıcam yakında,ışıklarda motordn inip iterek kaldırıyorum.

1000rr a laf eden taş olur :) yanlız 2008 modelinin makinası yağ yakıyordu fena şekilde. o modelde fena çuvalladı honda ama sonra düzelttiler sanırım takip etmedim. 1000cc ss segmentinde favori aracım gixxer'dır. hoş onlarda 2006 modelinin şasesini hafif yapıcaz diye mahvetmişlerdi. en ufak kazada şase kırıyordu. 2005 senesinde 23 bin liraydı gixxer şimdi çarpı iki oldu fiyatı neredeyse. ne biçim iştir bu ya?

Paraya kıydım gittim son model 1000rr aldım , almaz olaydım ,30 senelık motorcuyum böyle dandik motor görmedim . motor 1000 lik ama 600 lükten dahamı iyi gidiyo hayır, gaza çok basınca kıç atıyo , su birikintilerinden geçerken su sıçratıyo ,selesi mermer gibi popona batıyo ,süspansiyon desen yok ,cekirdeğin üzerinden geçsen hissettiriyo , gidonu dönmüyo ,bide deposu delik galiba benzin alıyorum hemen bitiyor ,yolda giderkende herkes arkamdan bişeyler mırıldanıyor :queen:.hele birde kasksız bineyim dedim saçlarım bozuldu . işte o an böyle motor olmaz olsun dedim bir dahada binmedim . ama d@elim öylemi,kaliteleri aynı ama d@elım daha rahat ucuz ve yakışıklı ,en iyisi d@elim :king:

dostum motordan o kadar anlamam ama kasksız sacının bozulması olayına wax diye, jole gibi bişey varmıs,
iyi diyorlar ama ben elalemin yalancısıyım kullanmadım heç, kafada sac olmayınca gerek de kalmıyor :queen:

1000rr a laf eden taş olur :) yanlız 2008 modelinin makinası yağ yakıyordu fena şekilde. o modelde fena çuvalladı honda ama sonra düzelttiler sanırım takip etmedim. 1000cc ss segmentinde favori aracım gixxer'dır. hoş onlarda 2006 modelinin şasesini hafif yapıcaz diye mahvetmişlerdi. en ufak kazada şase kırıyordu. 2005 senesinde 23 bin liraydı gixxer şimdi çarpı iki oldu fiyatı neredeyse. ne biçim iştir bu ya?

yok o değil s 1000 rr dan bahsediyorum ben :D

Lastikler nasil onu atlamissin :)

yarıldım gülmekten ya Allah hayrınızı ve sevdiğiniz motosikleti versin sizlere:) (bizlerede tabi)

servise götürdüm bu su birikintilerinden geçerken su sıçratıyor diye , su birikintelirinden gecmezsem birde yağmurlu havada binmezsem sıçratmazmış bende öyle yapıyorum ,henüz sıçratmadı

ybr al. Sıfır çinli alacağına 2 ci el ybr al ömür boyu bin. :santa:

Arkadaslar lutfen dalga gecmeyin yani .s.s.s yani gecen kuzenim bana sormadan s1000 rr almis ufff .s.s nasil biliyomusunuz boyle mesela kirmizi isikta duruyorum cok ses cikartiyo gaza basiyorum motor gitmiyo ya resmen yurusem daha hizli yani o kadar. 40-50 ile viraja giriyorum teker kayiyo amortisor desen yok yani sifir. Hele frenleri BREMBO mudur nedir berbatttt 50 ile giderken frene basiyorum Anca 2 dakikada durabiliyo. Bide islak zeminde baya kayiyo yani. Seleside sanki essek semeri. Anlacaginiz nefret ettim bu motordan

;))) begenin hadi

ama cbr ile ybr arasında seçim yapmam gerekirse tvs derim çünkü japonlar demirden çalmaya başlamış depremden sonra

o bu değilde diğer konu varya ona uyuz oldum artık.hep en ön sırada.gerçekten uyuz oldum forma giresim yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar