böyle rezalet motor olmaz olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
ben açıkçası motosiklettten çok anlamam kendime göre bir tecrübem var ama sizin bir çok şeyden hiç ama hiç anlamadığınız aşikar

Konu dışına çıkmayalım , motosiklet forumundayız 18 sayfadır motosiklet konusunda bol keseden akıl dağıtıp duruyordunuz bende size bir soru sordum hemde en kolayından ilk cevabınız yanlıştı hala doğru cevabı bekliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çelikat mı desem tenekeatmı desem birde yardakçısı tunatour siz yolda kawasaki kullanan birisinden birkaç kez darbe yemişşinizki oranız buranızı oynatarak saçma sapan cevaplar veriyorsunuz. şimdiye kadar kawasaki attığınız çamurları dikkat edin yolda kawasaki kullanan bir arkadaş yedirmesin size.

Konu dışına çıkmayalım , motosiklet forumundayız 18 sayfadır motosiklet konusunda bol keseden akıl dağıtıp duruyordunuz bende size bir soru sordum hemde en kolayından ilk cevabınız yanlıştı hala doğru cevabı bekliyorum.

sen bu kafa ile daha çok beklersin. son otobüs geçti o duraktan.

Motosikleti
burada en büyük tecrübe kendisi sanıyor, egoya bak sen arkadaş ya? google'da bir arama yaptım, bir ton forum sitesine üyeymiş meğerse, bu şekilde tatmin ediyor kendisini demek ki?

Azıcık daha araştır bakalım başka neler bulacaksın :)

Kiminle konuştuğunu yavaş yavaş idrak edeceksin inşallah.

ben bol keseden akıl dağıtmadım, her hangi bir konuyu çok iyi bilirim yada bir konuda çok iyiyim diye bir iddiam da olmadı ama işte anlamıyosun bitürlü

çelikat mı desem tenekeatmı desem birde yardakçısı tunatour siz yolda kawasaki kullanan birisinden birkaç kez darbe yemişşinizki oranız buranızı oynatarak saçma sapan cevaplar veriyorsunuz. şimdiye kadar kawasaki attığınız çamurları dikkat edin yolda kawasaki kullanan bir arkadaş yedirmesin size.

oku arkadaşım oku, sadece oku. sonrada bak bakalım bütün kawasaki modelleri için mi eleştiri getirmişim, yoksa beğendiğimiz kawasaki modelleride olmuş mu? okumadan, anlamadan yazmayın rica ediyorum.

Motosikleti
sen bu kafa ile daha çok beklersin. son otobüs geçti o duraktan.

Arkadaşım cevap verebiliyormusun veremiyormusun. Bir motorun markasını bile bilemiyorsan 18 sayfa ahkam kesmeye utanmıyormusun. Hangi bilgi birikimle bir marka ve modeli gömebiliyor oraya buraya çamur sıvıyorsun .

KİMİN BORAZANISIN SEN AMACIN NEDİR ????

Forumların bir amacı da öğretici olması; acemi bir motorsiklet sürücüsü olarak bu konudan öğrendiğim şey, on dakika bindiğin motor hakkında Bolu beyi gibi konuşma.

Arkadaşım cevap verebiliyormusun veremiyormusun. Bir motorun markasını bile bilemiyorsan 18 sayfa ahkam kesmeye utanmıyormusun. Hangi bilgi birikimle bir marka ve modeli gömebiliyor oraya buraya çamur sıvıyorsun .

KİMİN BORAZANISIN SEN AMACIN NEDİR ????

yani sen dünyadaki gelmiş geçmiş tüm modelleri ezbere biliyorum diyorsun? o zaman ezbere bilmeyen kimse ahkam kesmesin, sen tek başına takılırsın burada. cidden acaip bir modelsin, kusura bakma lütfen.

çok uzattınız hakaretler laflar ağır oluyor.
hakaretler gırla gidiyor 2 gündür.
ben agzımı acsam 10 gün ban yiyorum.
admin modlar okuyor musunuz yorumları?

çok uzattınız hakaretler laflar ağır oluyor.
hakaretler gırla gidiyor 2 gündür.
ben agzımı acsam 10 gün ban yiyorum.
admin modlar okuyor musunuz yorumları?

ben fikrimi yazdım sadece. olay bu kadar basit olmasına ve kimseyi incitici tek bir kelime dahi kullanmamama rağmen bana söylenen onca hakareti şaşırarak izliyorum.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Vallaha sizin sabrınız benim sabrımı zorluyor....
Ve 2. gündür tek kelime kötü söz kullanmadın....
Takdir ediyor ve kawasakiye lanet ediyorum ..Tamam kazandın.... :)

Vallaha sizin sabrınız benim sabrımı zorluyor....
Ve 2. gündür tek kelime kötü söz kullanmadın....
Takdir ediyor ve kawasakiye lanet ediyorum ..Tamam kazandın.... :)

bunu sabır meselesi haline getirmedim ben şahsen. yazılan neyse güzelce cevap vermeye çalıştım naçizane. ayrıca kazanmak ya da kaybetmek gibi bir misyonumda yok çok şükür ama bu misyona sahip bir çok karakteri de burada üzülerek gözlemledim.

ben fikrimi yazdım sadece. olay bu kadar basit olmasına ve kimseyi incitici tek bir kelime dahi kullanmamama rağmen bana söylenen onca hakareti şaşırarak izliyorum.
nasıl sabrettin cok merak ediyorum
bu kadar insan seni gırtlaklıyor resmen.
hakaretler diz boyu,
sende gereksiz uzattın.
fakat ne olursa olsun , sen susmadın diye hakaret edilmezdi.

Motosikleti
işte egonun tavan yaptığı nokta bu cümledir. kiminle konuştuğumu daha iyi anladım şimdi. teşekkürler.

İşte acizlerin sıkıştığı yerde arkasına saklandıkları son duvar . Benim egom tavan yapmışmış.

Bide şu ihtimal olamazmı

Ya ben ne söylediğimin farkındaysam

Ya gerçekte o kadar bilgiye sahipsem

Ya bu konuda yıllarca eğitim aldıysam

Ya ulusal ve uluslararası pek çok teste girip en yüksek derecelerle geçmişsem

Uluslararası geçerliliğe sahip ,dünyanın pekçok ülkesine yasal olarak eğitim vermeye hakkı olan bir eğitmenlik hakkım varsa

Bunların üzerinede yüzbinlerce kilometre ve onlarca motor ile geride bırakılmış bir mazim varsa

BUNADA EGO DESENE GÜZEL KARDEŞİM......

İşte acizlerin sıkıştığı yerde arkasına saklandıkları son duvar . Benim egom tavan yapmışmış.

Bide şu ihtimal olamazmı

Uluslararası geçerliliğe sahip ,dünyanın pekçok ülkesine yasal olarak eğitim vermeye hakkı olan bir eğitmenlik hakkım varsa

Bunların üzerinede yüzbinlerce kilometre ve onlarca motor ile geride bırakılmış bir mazim varsa

reklamları izlediniz ...

Bide şu ihtimal olamazmı

madem bu kadar bilgili, eğitimli hatta eğitmen olacak kadar iyisin, o zaman nedir bu yazdığın mezbelelikler, hakaretler, içi boş bir ton saçmalık diye sorarlar adama? eğitimli adamın yazacağı şeyler mi bunlar yani? bilgin varsa paylaşırsın, yanlış varsa düzeltirsin ama sen bunları yapmak yerine insanlara hakaret edersen onca aldığın eğitim ve belgeler çöp oluverir bir anda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar